Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BandiHUN
veterán
válasz

boogie84

üzenetére
						Jaja,most azt is toltam,de az M4 longshotok miatt kellett más is,emiatt volt jobb a Shoot the Ship,mert 1 fegyó be,és végig lehetett vinni a Shipment-Shoot house kombóval.De végül pár kör után bedobta HQ Backlotot,ott 17 longshot kellett,kis gonoszként thermallal sikerült betolni mindet,de az objektíva pontot hagyjuk inkább
 Még egy VTOL is összejött.
Pajzsal nem tudom,mit kezdjek,bot vagyok hozzá.6 cucc gold kell még a damascusig,de szerintem a pajzsra rátöltök annyit,mint a többi 5-re.Ha meglesz az RPG,befejezem már valahogy azt a kábé 20 földi streak killt valahogy JOKR-re is,az is mumus,kill már rég nem kell/shipment spawn is más,alig lehet multikillezni,nem vittem.Repülő streakra is ideg,hogy az elsőt mindig eltéríti csalival.RPG-vel meg 1 tár lőszer+2 rakéta,és letudva,azért megy a célzás RPG-vel
 Shoothouse-on is szeretem,hogy nem kérdés,kié az első kill,csak az,hogy mennyi 
 Legjobb eddig a kezdésből 5 kill a 2 raksival,ami volt...Szerintem valami azt súgja,a hétvégén sokan emlegették a családfát 
 Nagyon durva,de ~2200 killel átvette az RPG a legtöbb killes fegyverben a vezetést...és még benne sincs,hány streak bánta.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
 - Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
 - ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még egy VTOL is összejött.
 Shoothouse-on is szeretem,hogy nem kérdés,kié az első kill,csak az,hogy mennyi 
 Legjobb eddig a kezdésből 5 kill a 2 raksival,ami volt...Szerintem valami azt súgja,a hétvégén sokan emlegették a családfát