Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz Wans #3117 üzenetére

    Ez a 17 pálya ez tök jól hangzik, csak ha nyomod a Domination, TDM, Headquarters triót ami talán a legnépszerűbb, akkor ugyan az a 4 map pörög körbe. Értem én, hogy 17 map elméletben jól is hangzik, de abból mondjuk 5 pálya Gunfight-ba van amit sokunk nem is játszik egyáltalán. Van 3 talán ami Ground War, azzal meg nem játszik olyan ember aki próbálta már a Battlefield-et, mert valamiért a CoD is BF akar lenni de ritka szarul áll neki és játszhatatlan kavalkád az egész játékmód.
    Ground War helyett lehetett volna 4 normál pálya, vagy egy olyan War mód ami a WW2-ben volt, na annak igazán lett volna értelme.

    Így hogy én is rakom bele bőven az órákat, nekem is kezd kifulladni. M4A1, MP5 kimaxolva küldetések nagyon bugyuták, ráadásul bugosak is. 3 millió verzióba összetudod rakni a fegyvereket, mégsem lesz olyan bazi nagy eltérés, hogy új játékélményt adjon ha átalakítod másmilyenre.
    Szóval ez így ebben a formában tényleg unalmassá kezd válni, de ehhez azért az kellett hogy elég csúnyán rákockuljak mióta kijött a játék.

    Amúgy miért nincsenek még esti pályák?

Új hozzászólás Aktív témák