Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    A Warzone egyik fejlesztője elmondta, miért limitáltak a játékmód playlist-jei, és azt is, hogy hamarosan jön a Duos mód: [link]

    A nemrégiben a GamerGen-nek adott interjúban Taylor Kurosaki és Amos Hodge beszélt a Warzone különböző aspektusairól, köztük a játéklistákról is, melynek egyszerre elérhető számát sokan keveslik. Leginkább a Warzone-ban figyelhető meg az, hogy a playlist-ek folyamatosan változnak, az egyik jön, a másik megy, ami előtt sokan értetlenül, egyes esetekben dühösen állnak. Hodge elmondta, a folyamatos rotáció biztosítja azt, hogy a matchmaking rendszer összehozhassa azt a 150 embert meccsenként, ami sokkal nehezebb lenne úgy, hogy egyszerre több játékmódot is üzemeltetnek, főleg a világ azon területein, amik eleve kisebbek.

    "Fenn akarjuk tartani a játékosaink érdeklődését, új játékmódokat akarunk készíteni, nem akarjuk, hogy a játékunk unalmas, egysíkú legyen. Ugyanakkor nem mehetünk egyszerre 10-15 játékmóddal, különben a játékosok gyenge kapcsolódást tapasztalnának, és nem lennénk képesek összeszervezi egy-egy mérkőzést - 150 ember rengeteg. Próbáljuk megtalálni, mik lehetnének az állandóan elérhető játékmódok, és melyek azok, amiket folyamatosan rotációban tarthatunk. Amikor elérhetővé teszünk egy új játékmódot, mi tényleg szeretnénk hallgatni a saját közösségünkre - tetszett-e nekik, vagy sem, melyik játékmódot preferálják inkább... a rengeteg aktivitásunk a közösség által vezérelt." - mondta el Hodge.

    Továbbá megtudtuk azt is, hogy a Duos fejlesztés és hibajavítások alatt áll, de hamarosan visszatér a játékba.

    -----------------------------------------------------------------------------------

    PS5-re és XSX-re is jön a Warzone: [link]

    -----------------------------------------------------------------------------------

    A Warzone egyik fejlesztője elmondta, a játék egy "állandó" dolog lesz a különböző Call of Duty játékok között: [link]

    A Warzone free to play mivolta miatt sokan elgondolkoztak azon, hogy a játék hogyan illeszkedhet, hogyan passzolhat majd az újabb és újabb Call of Duty játékokhoz, köztük ahhoz az új játékhoz, amit idén a Treyarch mutat be vélhetően nemsokára, illetve fejleszt és ad ki az év vége felé.

    Taylor Kurosaki az Infinity Ward fejlesztője elmondta, az ingyenes Warzone arra készítette a stúdiókat, hogy átgondolják a tartalom kiadási stratégiájukat úgy, a lehető legjobban támogassák játékosaikat a szérián belül. Amikor az idén megjelenő Call of Duty játékkal kapcsolatban kérdezték, elmondta hogy a Warzone lesz a széria különböző játékait összekötő vonal, egy állandó pont.

    -----------------------------------------------------------------------------------

    Warzone: Fortnite szerű események jönnek a negyedik szezonban: [link]

    Taylor Kurosaki az Infinity Ward fejlesztője beavatta a játékosokat olyan részletekbe, miszerint a negyedik szezon misztikus dolgokat és nyomokat hoz a játékosoknak, ami növeli a felfedezés örömét. Amos Hodge hozzátette, új loot, új Field Upgrade-ek, és új játékmódok is jönnek majd.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák