- Mini-ITX
- SoundBlaster X-Fi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Sziasztok! Roppant kiváncsi vagyok, hogy van-e még rajtam kívül olyan ember itt a PH!-n aki netán DJ és szokott keverni! Rengeteg kérdésem lenne ezzel a programmal, meg kiváncsi is vagyok. Ezennel megnyitnám a Traktor DJ Studio fan clubbot!!
Linkek:
1. Bővebben: link <- NATIVE INSTRUMENTS oldala
2. Bővebben: link <- A traktorról kis infó! -
Ekváádor
őstag
válasz burgatshow #1 üzenetére
Innonak megvan/megvolt ez a progi, jókat kevergettünk vele
Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ekváádor
őstag
válasz .:InnoMan:. #3 üzenetére
Gyre ICQ-ra
Miért nem így volt?
[Szerkesztve]Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
ToBeY
nagyúr
Én meg arra lennék kíváncsi,ki milyen DJ progit használ kinek mi a jó?
Szerintem az egyik legjobb DJ progi a Tarktor és D-Vinyl -
Bazsesz
őstag
Én egyszer kicsit Atomix-et használtam, de valahogy nem nyerte meg a tettszésem, meg nincs hozzá érzékem, szal maradtam annál, hogy nem keverek.
Üdv: B.''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
KERO_SAN
aktív tag
Ehh hatnemtom, szvsz gepen DJ-skedni nagy koklersag..:]
Egyebkent enis probaltam ezeket a ''dj'' progikat, hat egy se jott be :]the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
burgatshow
veterán
Huhh... nem gondoltam, hogy ennyi érdekelt van itt! Tök jó! Van valakinek már normális mixe?
-
ToBeY
nagyúr
Hát Atomix-el el lehet hülyéskedni de komoly dolgokat nem lehet csinálni kezdőknek való.
-
ToBeY
nagyúr
A D-Vinyl valahogy így néz ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
válasz burgatshow #14 üzenetére
Ehez még jön csomó minden(wav editor stb...)ahoz nem találtam screenshotot
-
ToBeY
nagyúr
Frooty loops ,Cubase SX is nagyon jó zeneszerkesztők ugyan nem DJ progik de még ezeket is használtam ful profik!
-
nofene
aktív tag
Juhujj háát nemtom én inkább beruháztam két jó kis technics-be egy beringer keverőbe meg folyamatosan veszem a bakeliteket azért ennek nagyobb fílingje van..
-
burgatshow
veterán
Up!
-
ToBeY
nagyúr
Esetleg átlehetne nevezni egy zeneszerksztő,dj topicra ha még nincsen ilyen.Mindenki elmondhatná szerinte melyik a legjobb software,és esetleg a kész műveit is bemutathatná a tisztelt topic olvasóknak.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Én elég sok DJ-zeneszerkesztőt próbálgattam és legtovább az E-jay féle progik fogtak meg.
Aki tud még Dj progikat az írjon!!!!
TRANCE 4EVER!!!!
Üdv:Sunyi Sanyi -
burgatshow
veterán
Át lettünk írva! THX engusz!
-
ToBeY
nagyúr
válasz Sunyi Sanyi #22 üzenetére
Az a Ejay sem a legtutibb Atomix kategória pár gomb és sávokat kell pakolgatni semmi extra.Haverom Frooty lopps 4 -el 1db hangszinből meg egy lábdobbol csinált zenét majd elhozom tőle ha érdekel valakit!
-
burgatshow
veterán
válasz Sunyi Sanyi #22 üzenetére
Nekem az Ejay-es cumókkal az a bajom, hogy túl egyszerűek és kevés hang van bennük! Bár én csak a Hip-Hop 1-2-őt probáltam!
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Akkor szerintetek melyik a legtutibb softver???
E-jaynek a (Techn)o és a Dance machine progiját próbáltam ki meg még1et de nem tom már a nevét -
ToBeY
nagyúr
Ez azért már nem olyan rosz
Bővebben: link -
burgatshow
veterán
válasz Sunyi Sanyi #26 üzenetére
Amikről itt szó volt: Traktor, D-Vinyl, Frooty loops... ezez azok inkább.
-
ToBeY
nagyúr
Viccnek szórakozni tökéletes egy Atomix de ha megnézed a Fruity Loops picit komolyabb dolgokra képes persze ha értesz hozzá.Nekem egy hosszú sípolást sikült összehoznom 1 hangból,haveromnak 1 trance zenét
Bővebben: link -
burgatshow
veterán
Van valakinek ismerete a Reaktor progival??
-
dzsoni
senior tag
Ehhh... két db 1210-es itt pihen mellettem, de volt amikor két winamp-ot használtam két hangkártyával még régen egy cel 366-al
-
burgatshow
veterán
1210-es?? Az mi pult?
-
burgatshow
veterán
Mit érdemes venni 2. hangkártyának egyenlőre csak úgy gyakorlásra meg ilyen tanulásra?? Most van 1 creative sb liveom!
-
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #32 üzenetére
-
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #33 üzenetére
Annó amikor csináltam egy SB pci128 meg egy ALS4000 volt a gépben, 160 mega ram mellett, kikapcsolt virtuális memoriával, és pitchfolk plug-innal. Nagyon rulz volt, csakhát igényel külső keverőt.
-
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #36 üzenetére
2-es.
140 - 180k + áfa körül van darabja.
Én még osztrákiában vettem egy üzletben ahol éppen akció volt, akkor jött ki darabja 80-ra. -
burgatshow
veterán
És ez pontosan mire jó?? Én kinéztem magamnak egy ilyet: Bővebben: link
Ez is van vagy fél milla! -
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #38 üzenetére
Már mi mire jó?
Azt hittem a lemezjátszó egyértelmü hogy mire kell...
Keverőböl ha ilyen kategóriában gondolkozol akkor inkább egy Pioneer DJM-600-ast vegyél az megáll 3-400k-ból és nagyon rulzos. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Ragnar
tag
Modplug tracker + goldenwave + orionpro + hangszerek.
-AMD Athlon64 3000+ @2200 MHz -- ABIT KV8pro -- Inno6800 GT@ultra -- 2x512 MB @440MHz DDR-- 120GB SATA HDD
-
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #41 üzenetére
Ha jössz kőszegi talira mesélek pár dolgot neked, de én se vagyok profi
-
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #43 üzenetére
Csakmert írtad hogy jössz... na mind1
Jópár éve másodunokatesóm zenélt a helyi diszkóban és bekerültem a pultba. Elnéztem mit csinál, de akkor még asztali cd lemezjátszókkal dolgozott, szal nem volt ott még ütemrekeverés meg társai...
Aztán megszerettem és lett egy lehetőségem zenélni egy helyen, lényegében ott ''tanultam'' a fenn leírt winampos gépen. Mindenre magamtól jöttem rá, ott voltam 3 és fél évig. Aztán beleinvesztáltam egy keverőbe, két dj cd lemezjátszóba meg a két technics-be. De már nem nagyon foglalkozok vele, mert itt világvégén nincs igazából igény normális zenére, akinek kell az eljár Pestre, meg nyáron Siófokra. Itt csak a pirosbiciklisták /gy.k. cigányzene/ meg slágerzenékre pörgők járnak el szórakozni, és persze az átlag életkor 12-14 év, én meg erre nem vagyok kiváncsi. A cuccomat is inkább kiadom hétvégenként, legalább nem itthon porosodnak... -
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #45 üzenetére
5.-e, szombat. Gyere fel prohardver csatira irc-n, megbeszéljük, jönnek még páron vonattal
-
burgatshow
veterán
5,ie????? B@sszameg nem jó!!!!! SUli!!
[Szerkesztve] -
dzsoni
senior tag
válasz burgatshow #46 üzenetére
A lényeg:
2db Winamp (2.7-es volt rajta asszem a legfrissebb), pitchfork plugin (sebességszabályzáshoz).
2db hangkártya (winamponként egy-egy)
1db keverő.
Lényegében ugyanazt meg lehetett vele csinálni mint egy dj cd-vel, max kicsit lasabban működött, viszont tanulni nagyon jól lehet vele.
És persze egy fejhallgató nélkülözhetetlen -
burgatshow
veterán
És akkor a pult akkor hogyan ment rá??
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest