Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tupacamaru #5397 üzenetére
Nekem azért nem. Van, amikor pont a host piros és mindenkinek 4 sáv zöld. Persze nem lépett ki, mikor kértük tőle.
-
Blom
aktív tag
válasz
LackoMester #5389 üzenetére
mi a fene az a K/D???
-
@rglaaf
veterán
New Modern Warfare 3 PC Patch - 1.4.364
It's a 10.9mb update for MW3 multiplayer and a 4.5mb update for MW3 single player.
But players reported the next things to be fixed or removed :
Stealth Bomber glitch was addressed.
Killstreak exploit fixed. So you can no longer see enemy stealth bombers on the mini map while colorblind mode is activated
It's no long possible to use the "ping bar workaround". So back to the 4 bars instead of 10 bars for more detailed ping.
And it can be that more harmless config_mp tweaks are now prohibited after this 1.4 patch.
They didn't fix the wrong aspect ratio. Many have a deformed sniper scope. The 16:10 option is missing. -
A.tessz
senior tag
Valaki van még rajtam kívül aki 3 monitoron tolja?
Amennyiben igen ajánlom a widesceen fixer nevű programot szépen rendbe rakja a kép arányt!
-
EkSYS
senior tag
csatlakoznék valami kis mw3 csoporthoz ahol lehet jókat játszani. (szintem: haladó) ez vagyok: eki77^1[H^7u^2N]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pickle Rick #5376 üzenetére
Nálam még nem fagyott ki egyszer sem.
Csak akkor kell frissíteni, ha baj van az ellenfelekkel.
Szerintem akkor fagyhat ki, ha nem te vagy a host. Olyankor sokáig tölti nálam az oldalt, de aztán betölti és csak azok látszódnak rajta, akikkel party-ban vagyok. -
Pickle Rick
senior tag
válasz
radi8tor #5375 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
Néha azért ki szokott fagyni, ha pl. sokat frissítgeted a steam böngészőt. Ilyenkor újra kell indítani a programot. Tupa javasolta, hogy vista kompatibilitás modban futtassam, és azótan nem fagyott ki egyszer se. Próbáld ki te is így, ha tapasztalod a hibát.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kipróbáltam az MW3 Server Admin (MW3SA) programot tegnap.
Tök jól működik. -
mikew
csendes tag
Sziasztok!
Csak nálam van az a jelenség, hogy akkor laggol ha én vagyok a party leader?
Ugyan azon a pályán, party-val, nem én vagyok a leader, vagy egyedül nem csinálja. -
kissz84
tag
Nem lehet belépni :-/
-
kexksz
addikt
Azt is irtak amugy twitteren, hogy sok update lesz kozeljovoben.
-
LamaCube
addikt
Hát nagyon remélem a sb bugot, mert már az agyam eldobom a sok gyökér csíráktól, akik ezzel élvezkednek. Az ilyen gyökereknek szó nélkül belevernék olyat a csökött fejébe, hogy a takony menetet vágna a nyakukon
A random fps lagg megszüntetéséről már nem is álmodozom, majd lassan megszokom, hogy néha ki kell lépnem.kexksz
Angolul nem tudok, de remélem az sb bugot javították
-
kexksz
addikt
fourzerotwo Robert Bowling
Our #MW3 PC players should have noticed an update today. It was to address the Stealth Bomber exploit. The skies should be bit clearer now. -
Blom
aktív tag
hajnali háromkor frissített a gém azt nem tudom miket.
-
keIdor
titán
-
huby80
senior tag
ááá nem ezt akartam berakni
most már mindegy
-
Mappa
addikt
válasz
Pickle Rick #5266 üzenetére
és milyen igaz
(sajnos)
-
LamaCube
addikt
Basszus most nézem, hogy elírtam 1-2 dolgot.
gyönyörködik azzal-gyönyörködik abban
hogy mennyi pénzt és meg neki.-hogy mennyi pénzt ér meg neki. -
LamaCube
addikt
válasz
mistixx #5334 üzenetére
Annyit van pofájuk elkérni érte, amennyit csak akarnak, és amíg megveszik ( nem pc-re), addig így is marad. Megvetted? Igen
Meglepődtél? Miért?
Ne sértődj meg, de aki nem tudta, hogy egy mw2 dlc-t kap az vagy hisz még a mesékben vagy nem olvasta pl. ezt a fórumot. kb. fél éve írjuk, hogy semmi változás nem lesz mw2-höz képest, így engem speciel nem ért nagy csalódás.
Ebből a motorból ennyit lehet kihozni és kész.
Nézzük meg, hogy miért nem lehet egy kalap alá venni a bf-et, és a codot.
A bf az indulástól kezdve járművekre, és nagy mapokra alapozott, míg a cod kis mapok, járművek nélkül, tehát hiába lenne a codba hatalmas pálya, akkor fél óra csak azzal telne el, hogy odaérjél a célhoz. A bf3-ban van, hogy egy játék 2 óráig vagy tovább is eltart. a codban max. 10 perc. Egészen más a 2 játék, így felesleges is összehasonlítani egymással.Relatíve engem totál nem érdekel a grafikai csili-vili, egy multiban ki a tököm gyönyörködik azzal, hogy hogyan néz ki egy fa, fű vagy egy tank. Én nem
Persze valakit ez hoz lázba. ezzel sincs semmi baj. Tudni kell, hogy miért mit kap az ember, és el kell dönteni, hogy mennyi pénzt és meg neki.
"Persze lehet a két játék közötti eltéréseket sorolva kijelenteni, hogy semmi közük egymáshoz, de akkor is ellenfelei egymásnak."
Persze piaci szemszögből igen, és az eladási adatokat tekintve összességében a cod elverte a bf-et. Én azt vallom, hogy amíg a konzolok terén nem lesz erősítés hardver ügyben, addig a cod sem fog új motort kapni, mert a pc-t nagy ívben lesz@rják. Nem éri meg nekik rá költeni. Meg kell nézni pc-re mennyit adtak el a két játékból.
-
cashback
őstag
válasz
mistixx #5339 üzenetére
Én a "nagy múltú névvel" játszok már egy ideje, online adatok alapján +-: COD2 395óra, COD4 /MW/ 943óra, COD6 /MW2/ 365óra
Most MW3 26óra és ez csak növekedni fog. Nekem tetszik... vannak kisebb, nagyobb hibái, de majd javítgatják.
Szóval részemről, hogy láttam már az MW2-t, nem oszt nem szoroz a dolgon. Mindegyik részt full grafikán játszom, játszottam... szerintem MW3-nak erősebb a grafikája... lehet csak a "csillogás" és a színvilág kápráztatja el a szemem... tökmindegy a lényeg hogy tetszik.
Persze lehetett volna jobb is. Viszont örülök annak hogy ilyen szépen elfut egy "új" játék a gépemen anélkül hogy akármit is újítani kellett volna. Mert azt biztos értékelném és szerintem mások is, ha kiadnának egy játékot (13ezer) és még fejleszd a gépedet is mert a jelenlegi kevés (pl.: videókártya 30-50ezer).
-
mistixx
tag
válasz
"Infinity" #5337 üzenetére
@ dunc:
Nem kizárólag a grafika miatt érzek csalódást, ha csak az lenne akkor nem próbálnám itt kisírni a bánatom.Ültem a játék előtt és próbáltam játszani. Lement egy map, lement 2 map, eltelt 3 óra játékidő és még mindig nem éreztem, hogy magába szippantott az a kellemes érzés, hogy de jót játszok, jól szórakozok, végre itt az új CoD és kis színt visz a szürke hétköznapokba.
Ültem a monitor előtt és nem értettem: Ember ez az új CoD ennek tetszenie kellene. Mi van veled? Az nem lehet, hogy ebben a játékban csalódnod kelljen.
A játékélmény hiányzik.
Kérdezem a cimborákat, hogy nektek, hogy tetszik: Aki játszott MW2-őt az hasonló véleményen van: Ezt már láttuk egyszer. Aki nem annak tetszik.
Nincs is ezzel semmi gond, akinek tetszik nyüstölje, érezze jól magát. Akinek meg nem az ne játszon vele.
De azért engedtessék meg nekem, hogy csalódottságomnak hangot adjak, és jelezzem, hogy legközelebb ennél többet szeretnék látni egy ilyen nagymúltú névtől.Kizárólag a multira vonatkozik a véleményem, mert nekem a CoD a multiról szólt és kellene, hogy szóljon.
A single-el semmi bajom. Igaz ez első 2 percig jutottam vele,de nekem semmi bajom azzal, ha szinte egy interaktív filmet játszok, scriptekkel, idióta (vagy nem idióta) mi-vel stb.
U.i.: Bocsánat, de nem bírom rövidre fogni. -
"Infinity"
aktív tag
Engem nem érdekel a grafika egy multis játékban. Itt is minden LOW-on van nekem és az összes csicsa kikapcsolva. Ez nem csak azt eredményezi,hogy jobban átlátható egy pálya,mert nincs annyi szar megjelenítve,hanem simábban is fut. Ha több az FPS-ed akkor jobban is megy a játék(legalábbis nekem).
-
mistixx
tag
válasz
LamaCube #5012 üzenetére
Kissé megkésve válaszolok:
"Hát ez csak számodra rossz hír. Semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint mw 2.
A bf-nek mi köze a codhoz? Annyi a közös bennük, hogy fps, azt kész."Te magad írod, le.
Konkrétan az zavar, rettentően, hogy ezért van pofájuk 10k+ jó magyar forintot elkérni. Persze van lehetőség kedves orosz barátaink piacáról előkotorni fele annyiért, de itt azért erősen bizalom függő a dolog.
Első indításkor amikor megláttam a grafikát rögtön léptem is ki, az opciókba, hogy állítanám fentebb a grafikai beállításokat. De azt kellett látnom, hogy ez bizony a max.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy először a Bf3-ba invesztáltam, és az után bizony erős csalódás volt a MW3.
Persze lehet mondani, hogy nem a grafikáról szól, és ha nem teszik ne játszak vele.
Megnyugtatásul közlöm, hogy azóta el sem indítottam (nem mintha ez bárkit is érdekelne).
De azért egy pici innováció elvárható lett volna az MW2-höz képest, mind grafikailag, mind pedig a játékmenetet illetően, mert ezt már egyszer elsütötték.Jelenlegi formájában számomra ez egy dlc színvonal."A bf-nek mi köze a codhoz? Annyi a közös bennük, hogy fps, azt kész."
Ezzel nem értek egyet.Szinte egyszerre jelentek meg, szinte azonos témával, szinte azonos célközönséget megcélozva. Persze lehet a két játék közötti eltéréseket sorolva kijelenteni, hogy semmi közük egymáshoz, de akkor is ellenfelei egymásnak.Egy szó mint száz, nem érzem azt, hogy egy új játékkal játszanék, ez egy újra csomagolt MW2.
-
kexksz
addikt
Ha minden igaz lesz majd saját bérelt szerverem amint normálisan lehet majd futtatni a dedikáltat (mert most nem olvassa be a server.cfg-t...) Lehet majd jönni darálni, lag nélkül.
-
@rglaaf
veterán
válasz
tupacamaru #5326 üzenetére
Nem dedikált szerveren nincs fejlődés nincs xp nincs semmi elvileg de itt a kollegák szerint nyomja az xp szal már semmi sem biztos
-
"Infinity"
aktív tag
Nekem is volt ilyen. Pont szintlépés előtt álltam 31 ről 32-re amikor is az első foglalásnál bejött a szignál,amikor szintet lépsz. Sajnos a pontot nem néztem,gondoltam biztos megvan a 32 azért hallottam ezt,aztán 1 kill után esett le,hogy 15 szintet léptem fel (szerencsére csak annyit) viszont én a feladatkezelőbe kilőttem a steam-et aztán az iw5mp-t is de mégis el van mentve minden. WTF?
-
EkSYS
senior tag
sziasztok !
egy egyszerű kérdés:
demolition-ba amikor aktiválok vagy hatástalanítok egy bombát egy kis koffer ikon jelenik meg . az mi és mit lehet vele csinálni? -
ferero
tag
belefutottam egy lv-up hackelt szeroba..
60-ról lettem egy lövés után 80-as.
kaptam vagy tizbillio xp-t
nem igazán örülök neki.
ruszki szerokkal kell vigyázni
ők könnyen vannak néhány k, azt új játékot vesznek.. -
LamaCube
addikt
válasz
tupacamaru #5290 üzenetére
+1
-
huhh gyerekek,dedikált szerokat nézegettem,bementem egyre,, egy lövés és 1 preztis végigment,vigyázzatok,remélem énis nem bannolnak érte...
-
Jovanny2
őstag
válasz
@rglaaf #5307 üzenetére
Ja, PC-re. Boxon működik már pár napja, de azon sem volt eddig (kb. 3 nappal ezelőttig) jó Magyarországról. Nem egy nagy valami, összehasonlítgatni jó, magyar klánt is találtam, de szerintem klán létrehozása már fizetős. Erre meg nem költök egy kanyit sem.
Elvileg Prestige shop biléta is járna a regisztrációval, de nem kaptam, lehet, hogy csak az előfizetés után jár? Csak nehogy tényleg az legyen, amit írt valaki, hogy a global matchmaking-et az elit megvásárlásával nyitják ki.
-
@rglaaf
veterán
-
Jovanny2
őstag
Én 1 hét és 1 nap után prestigeltem, munka után, esténként játszva. Úgy lehet a leggyorsabban szerintem, hogy próbálgatod a fegyókat, ahogy jönnek sorban, és kapod mind után a pontokat. Mondjuk Én leragadtam a CM901-nél, azt vittem aranyig, aztán az AK arannyal fejeztem be. AK nagyon jó szerintem. Kis pályákon meg a Strikerrel lehet alázni.
Strikerre pl. grip kell, slight of hand, csípőből tüzelés. De teljesen egyéni, hogy kinek mi a kényelmes.
@Blom: Ja, tényleg, az első az extra class. Egyel több fegyót tudsz csinálni a classoknál. Lehet, hogy ezért nem tűnt fel. Én hoztam egy pontot mw2-ből, azt dupla xp-re használtam, a PR1-esét meg dupla fegyver xp-re. Az extra class Nekem tök felesleges. A következő biztosan az unlock gear lesz, mostmár engedi azt is. Kíváncsi leszek.
-
Bagan
aktív tag
sziasztok!
Holnap lesz 1het, hogy megvan a jatek xboxra.
46. szinten tartok. Az lenne a kerdesem, hogy melyik szinten lehet a leggyorsabban fejlodni. (SD kivetelevel) illetve hogy melyik a legelonyosebb fegyver kozel/tavolra? Jelenlege ump vel megyek silencerrel. Szerintetek melyik a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest