Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Én 1 hét és 1 nap után prestigeltem, munka után, esténként játszva. Úgy lehet a leggyorsabban szerintem, hogy próbálgatod a fegyókat, ahogy jönnek sorban, és kapod mind után a pontokat. Mondjuk Én leragadtam a CM901-nél, azt vittem aranyig, aztán az AK arannyal fejeztem be. AK nagyon jó szerintem. Kis pályákon meg a Strikerrel lehet alázni.
Strikerre pl. grip kell, slight of hand, csípőből tüzelés. De teljesen egyéni, hogy kinek mi a kényelmes.
@Blom: Ja, tényleg, az első az extra class. Egyel több fegyót tudsz csinálni a classoknál. Lehet, hogy ezért nem tűnt fel. Én hoztam egy pontot mw2-ből, azt dupla xp-re használtam, a PR1-esét meg dupla fegyver xp-re. Az extra class Nekem tök felesleges. A következő biztosan az unlock gear lesz, mostmár engedi azt is. Kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest