Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Valakinek sikerult osszehoznia az iranyitast ps5-os DualSense5 kontrollerrel?
Steames a verziom, de mar kiprobaltam 2 masik viragboltival is.. Ugyna az a hiba, ossze vissza mukodik a kontrollerem. Kabellel van rajta a PC-n... nagyon bosszant mert nem sok kedvem lenne eger/bill komboval jatszani ezt a gamet.
-
Elvileg felkerült az 1.1-es verzió, valaki kipróbálta esetleg, hogy az megy-e az Epic-es változattal?
-
Lord Myn
senior tag
válasz
steadywarp #11 üzenetére
Akkor pláne vicces, hogy pont az originál EGS változattal meg nem...
-
steadywarp
tag
Működik egyéb forrásból beszerzettel is.. Én fél óra játék után küldtem nekik 10.000-et nagyon jó munkát végeztek. Ha tudjátok támogassátok őket ti is. Remélem gazdaságilag életképes marad ez a vállalkozás: Támogatás : [link]
-
Werkly
őstag
A bővített verzióra mit értenek? Most akkor mit kell letölteni a játékhoz?
-
Feri1984
tag
Stúdiónak,már mint a játék fejlesztő stúdiónak?Szerintem nekik semmi közük,hogy egy csapat csinált egy kíváló szinkront.
Ha viszont a szinkron csapatra gondolsz,ők kalapoztak szépen.
Jó értelemben.Adományokból össze jött a kívánt összeg (honlapon csak egy %-os mérő növekedett ) ,ki tudja mennyi.Ettől függetlenűl biztos lehet még támogatni őket.És itt tuti nem lesz megálás.Kövi projekt a silent hill remake lesz ha nem tévedek. -
tibaimp
nagyúr
Ez komoly!
Amúgy, bár lehet ezért megköveznek itt páran, ilyen esetben simán lehetne az upgrade akár fizetős is, mondjuk pár ezer Ft, amit ha valaki igényli kifizeti, ha nem nem, viszont a stúdiónak nagy segítség lehetne! Gondolom én...
-
Sirandrish
legenda
Ez bejövős...végig kéne vinni PC-n is
-
LLKobe
veterán
Nagyon minőségi, és a szinkronhangok is nagyon illenek a karakterekhez. Szép munka
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs