Új hozzászólás Aktív témák
-
kltz
tag
válasz
Feribacsi555 #2788 üzenetére
Nem tudom ,mert én csak turbo c-ben fordítok ansi c progikat abban hibátlanul megy. De úgy tudom ,hogy a visual c nem tudja kezelni a conio.h fejfájlt.
-
kltz
tag
válasz
Feribacsi555 #2786 üzenetére
Hello!
A conio.h tartalmazza csak ugye megadod ,hogy textcolor(2) és utánna cprintf()-el íratod ki amit szeretnél.
-
kltz
tag
Teljesen jó az elgondolásod anno én is csináltam ilyet. A képernyő törlő parancs clrscr() amihez meg kell hívni a conio.h -t. Én úgy oldottam meg ,hogy volt 2 különböző mátrixom az egyikben tároltam a számokat adatokat a másikat "kép"-nek neveztem el és abban pedig tároltam a táblázatot. Majd írtam egy egyszerű függvényt amivel egybe másoltam a 2 mátrixot.
Meg egy kis egyéb ,hogy lehet színezni is. Van egy olyan ,hogy textcolor() és a zárójelen belülre adod meg a szín a számát pl. textcolor(12) az a piros és ha így íratsz ki,hogy cprintf("valami") akkor az egészet pirosan fogja kiírni. Na a lényeg ,hogy a táblázatot nagyon szépen feltudod dobni vele.
-
kltz
tag
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e arra lehetőség ,hogy mérni a CPU teljesítményt ami majd a végén kiírja kihasználtságot vagy valami hasonlót és ez memóriára is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged