Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Tényleg rákereshettem volna az au3 kiterjesztésre valószínűleg megtaláltam volna, de köszönöm nagyon a segítséget, meg is oldottam a dolgot, kellett javítgatni a forrásban mert a html oldal eltüntette belőle a <> között lévő dolgokat így az egy kicsit megnehezítette, meg akkor már csiszoltam is rajta egy picit de most úgy tűnik működik
-
Headless
őstag
Sziasztok!
Sajnos egy olyan feladat került elém amit nem tudok, vagy csak nagyon lassan tudnék magam megoldani, ezért jöttem ide.
Elnézést a tudatlanságomért, de sajnos nem tudom milyen nyelven készült a forrás kód amit linkelek így megeshet hogy rossz topicba vagyok.Ezen a linken van a forrás kód, viszont a hozzászólásokban van egy kiegészített bővített forráskód. Azt szeretném újra fordítani igazából.
A kérdésem az lenne merre felé induljak el, esetleg tudna-e nekem valaki segíteni a fordításban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple asztali gépek
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest