Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ArchElf #3196 üzenetére
Jah, csak az a típus .NET könyvtárban érhető el...
shinodas: Használhatsz double -t, akkor közelebb kerül az érték. Sajnos a számítógépes számábrázolásnak vannak ilyen hátulütői, pont ezért lebegőpontos értéknél sosem nézünk egyenlőséget, mindig vmi küszöbértéket vizsgálunk.
Ehh, Jester megint megelőzött...
-
artiny
őstag
válasz
ArchElf #3191 üzenetére
Igen szlovák kommentek...
itt van esetleg aki kiprobalja,egy virtual port
http://www.fabulatech.com/virtual-serial-port-kit-download.html
A baj a progival,hogy nem tudom miért nem fogadja amit küldök. -
Jester01
veterán
válasz
ArchElf #3105 üzenetére
Igen, lehet hogy az egész arról szól, hogy a kolléga elfelejtette kikapcsolni az optimalizációt.
hruodnand: úgy értettem, hogy ha a program működése szempontjából lényegtelen a kezdőérték, akkor a fordítónak nem muszáj nulláznia.
Mellesleg aggresszívabb optimalizáció mellett (linuxon!) az egész ciklus eltűnik a fenébe tömböstül mindenestül - mivel nincs használva. Ellenőrizd az optimalizációs beállításokat.
-
eriktoth
tag
válasz
ArchElf #2854 üzenetére
Lényegiben a faladat több részből áll de a fő dolgok, hogy összeadass,kivonás, osztás, szorzás segítségével kell kiszámítani egy arcsin függvényt és egy logaritmus függvényt, ez a lényeg aztán meg van olyan hogy szakasz kiszámítása, és paraméterekkel kell beadni hogy mit akarsz kiszámolni de az mar más tészta
-
-
-
blaces
tag
Az előző hsz. alapján én is így logikáztam. Áttekinthetően leírtad, most már világos, hogy akkor mit csinál "valójában" az if függvényem.
Ez a 0, 1 igaz, hamis-os kiértékelés magyarázattal (jó ez a szemlélet mód), már tényleg értem, hogy miért így csinálta elsőnek
ezek után szerintem már én is megtudom csinálni, hogy mit csinál az if függvény, vagy leellenőrizni magam.
-
blaces
tag
Kösz, szóval ha kiértékeli az egyik egyenlőség jelet, akkor már nem foglalkozik a másikkal? (erre nem gondoltam)
és ezért kell így külön kétszer megadni a feltételt... vagyis hogy a változót azt mindig egy reláció jellel kell szerepeltetni? (nem egyszerre kettővel ahogy én csináltam)
/csak egy artimetikai műveleti jelet kaphat, és nem kettőt/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest