- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

proof88 addikt igen én még láttam a Code:  locks-ot is gyerekkorában, az is elég fapados volt, csak hát mivel nem fejlesztik már a DevCpp-t, a Blocks lehagyta szépen. locks-ot is gyerekkorában, az is elég fapados volt, csak hát mivel nem fejlesztik már a DevCpp-t, a Blocks lehagyta szépen.
 Egyébként ott van még a Visual C++ Express Edition is. Legális, ingyenes, nagyon jó IDE. Meg egyébként a komplett Visual Studio-t letöltheted legálisan, ha felsőoktatásban vagy hallgató.
- 

proof88 addikt az a helyzet hogy szerintem az első printf() után még bufferben tartja a szöveget, és a valós kiírás csak a main() függvény végén történik meg. Pedig van sorvége jel az első szöveged után. Próbáld meg azt, hogy az első printf() után fflush(stdin); ez elvileg kényszeríti hogy a bufferből a megfelelő helyre kerüljön a szöveg. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest