Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab
üzenetére
C/C++-ban tenyleg nem (amikor azzal dolgoztam, akkor maniakus overengineering ment a fejlesztes soran, es az kod nagy resze pure virtual osztalyokbol epult fel
), mas nyelvekben lattam hasonlot, de nem volt extra szenvedes, ez teny. (Es 40 agas switch/case szerkezetekkel se sokat talalkoztam, ez is teny; nem tudom, hogy ez szerencse, vagy tapasztalatlansag
.)Mondjuk azert masrol beszelunk. En azt mondtam, hogy onmagaban a fuggveny hossza nem problemas, te meg azzal jossz, hogy ha nagyon bonyolult switch/case szerkezetek vannak, vagy a valtozok deklaracioja/ertekadasa es felhasznalasa kozott van 40 kepernyonyi kod, az problemas. Ezt elfogadom/elhiszem, de ugye itt nem a kod hosszaval van a gond -- a kod hossza az kovetkezmenye a problemanak, de nem az oka.
APL(-szeru) nyelven neztem bazi hosszu, teljesen strukturalatlan kodokat - ott ugye nem jellemzoek a fuggvenyek, viszont az sem, hogy regesreg krealt ertekeket hasznalsz sokkal-sokkal kesobb; inkabb sok-sok egymas utan kovetkezo es egymasra epulo lepest irnak le. Peldaul ilyen esetben semmi problema nincs a hosszu koddal.
De tenyleg nem tudok az erveddel vitatkozni

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mas nyelvekben lattam hasonlot, de nem volt extra szenvedes, ez teny. (Es 40 agas switch/case szerkezetekkel se sokat talalkoztam, ez is teny; nem tudom, hogy ez szerencse, vagy tapasztalatlansag
.)