- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Igen,le is tudtam futtatni és működött csak én igazából arra vagyok kíváncsi,hogy amit megírtam programot azt összetudom "kovácsolni" egy ablakkal (nehéz elmondani mire gondolok
) vagy külön kell megírnom,bonyolult elmagyaráznom de hát a programozás is bonyolult,és ez fogott meg benne! 
Az előző hozzászólónak köszönöm a segítséget mindenféleképpen utána nézek
pl.
#include <stdio.h>
void main ()
{
printf("Hello World!\n");
}
Most leirtam a világ legegyszerűbb programját,és igazából azzal nem vagyok én kibékülve,hogy ha ablakot akarok neki késziteni akkor ezt a programot másképp kell leírnom,más szintaxis szerint vagy ezt valahogy belehet helyezni?!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere! Vector 16 HX AI A2XWHG RTX 5070 Ti, Ultra 9, 32 GB RAM 2029.03 ig garanciás
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HUAWEI Watch D2 okosóra
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy külön kell megírnom,bonyolult elmagyaráznom de hát a programozás is bonyolult,és ez fogott meg benne!