- Milyen egeret válasszak?
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
don_peter #4644 üzenetére
Lattam a video elejet korabban, de nem erdekelt vegig
Vagy nem ez volt, de a kutyudre emlekszem.
Ja, akkor tenyleg 6 adatod van a kozepen is, ez nem volt vilagos.
Hozzateszem, nem vagyok ilyen hardverkozeli programozo, az elso hsz-om is csak a tarolasrol szolt.
Nem ertem mit akarsz osszevonni, megmondom oszinten... lesz x byte teruleted, arra rateszel egy olyan strukturat, amilyen illik az adatokra. Lesz benne char[] es lesz benne unsigned byte meg unsigned short. Nem ez lenne a trivialis? Vagy valamiert mindenkepp egy valamilyen tomb kene legyen?
En me'g azt nem ertem, hogy ha rogton az elejen hogy lehet 2 VAGY 3 byte/char... feltoltod ugy hogy (karakteresen) #12 akkor honnan fogod tudni, hogy igy kell olvasni, es a 2 nem az utana kovetkezo adathoz tartozik es a #1-rol van szo? Raadasul 4 bitnyi adatrol van szo... fura, vagy tovabbra se ertem, nezd el nekem.
Ha csak nagyon helyszukeben lennel, de a prog. hossza nem szamit, akkor a betuket tudnad me'g tomoriteni (mivel a billrol ha jol latom kb. 40 fele karaktert tudsz bevinni, az 6 bitbe befer; na de ezt oda-vissza konvertalgatni macera (kodterulet, hibalehetoseg...), es mindossze 4 byte roviditest ad 16 byte-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest