Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Na sorban:
-A VisualStudioban tökéletesen működő (mármint ezen a picsányi szinten, hogy "add meg a számot-összeadja-hurrá") kódsort számtekterem gépéről átkopizva sajátomba és DevC-be bemásolva kapok egy 10ed másodpercre felvillanó ablakot. (Tovább vizualizálva, ugyanaz a kódsor ami VS-ben feldob nekem egy kérdést meg beírhatok egy számot annak a kódsornak csak felvillan az ablaka DevC-ben) Ezt nem nevezném tökéletes működésnek.
-Na nézzük. Van egy legit Vistám meg MSDNAA-ról leszedett három legális VS-em. Lehet szarul fogalmaztam meg de sikerült telepíteni minden VS-t. Elején custom összetevőkkel, a reinstall után már defaulton. Rendszergazdai jogaim vannak a gépen. Elindítom VS-t. File--New--Project--VisualC++-Win32 Cons. App.(mindent kipróbáltam)-Név megad(mindent kipróbáltam)-Location(mindent kipróbáltam) OK. 2008Pro/Express kivágja a legalsó sorba, hogy "Creating project ...név...project creation failed." A 2003 meg valami hasonló dumát kivág ablakba de ő még a ...VS.Wizard.... szöveget is belefoglalja.
Ezek ápdétet kaptak, a 2008 Sp1et, Windows is ápdét. Semmi. ReInstall. Semmi. Akkor 2003 helyett jött a 2008Pro. Ugyanezt végigjátszottam, hiba maradt. Jött a 2008 Express. Szintén szar.
Feladtam, jött a DevC. Erre meg a proggyakon VS 2003-ban működő kódok átmásolva csak felvillannak DevC-ben. Fizikailag előttem volt a laptop DevC-vel és a egyetemi gép VS-e tehát nem lehet, hogy szarul másoltam a kódot.A programozás bukás szelét érzem

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Windows 11
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- Logitech PRO-X 981-000818 (Bontatlan)
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (Bontatlan)
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest