Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nantucket
tag
Hát ezzel tökéletesen egyetértek, matek nem nagyon fog kelleni a programozáshoz, én megírtam már 1-2 programot, de olyan problémával nem szembesültem még amihez hű de nagy matek tudás kéne, és még nem írta meg senki előttem. Szerintem most így elég nehéz lenne olyan témakört mondani amit még nem írt meg senki (és persze ingyé hozzáférhető), kellöen ügyesen. Szerintem programozni, csak netről lehet megtanulni, és nem arról szól a dolog, hogy mekkora koponya vagy, hanem, hogy mennyire tudsz modellezni (ez is inkább tapasztalat) és mennyire tudod felhasználni azt a rengeteg cuccot ami már létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest