Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilde
csendes tag
Hello
Én csak C ben tudok programozni, de felhasználtam a programomban a c++ -ból is dolgokat mivel UNICODE karakterekkel kell dolgoznom(magyar ékezetes betűk). Amit felhasználtam az a wchar_t változó, ebbe olvastam be a szövegfájlomat, majd kis átalakítás után vissza ki is írtam fájlba, ez működött is, addig amíg nem kellett a switch case -ében UNICODE karakterra keresni. Ebben kérnék segítséget, hogy felismerje a case az UNICODE karaktereket is.
Feltettem a forráskódomat, a link lenn van, a fő forrásfájl a makesampa.c++, egyébként linux alatt a g++ nevű fordítóval fordítottam. Elég sok a forráskód, még nics kész, de már működik , egyébként a case -el az összes magyar betűre szeretnék rákeresni.
http://trioda.extra.hu/ideir/bc/bc.html
Ne tévesszen meg a c++ kiterjesztés, a program alapjában véve C program, csak a wchar_t miatt kell g++ -al kompilálnom. Hallottam, hogy a C is tudja ezt a változótípust kezelni, de be kell hozza kapcsolni valamilyen könyvtárat.
Bármilyen megoldást elfogadok, nekem csak az kell, hogy át tudjam alakítani a programomat, UNICODE karakterek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest