Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cellpeti
üzenetére
Hali!
Nos én a bináris számok beviteléhez szólnék hozzá. (CodeBlocks-ot használok)
3 figyelmeztetés jelenik meg a fordítás alatt(célszerű ezeket is javítani)1. warning: unused variable `rosszszam'
deklaráltad a rosszszam változót de nem használod, töröld ki2. warning: implicit declaration of function `pow'
anélkül használod a pow függvényt, hogy a header file include-olva lenne
írd be, hogy #include <math.h>3. warning: return type of 'main' is not `int'
a void main(void) helyett int main() ill. a program végére egy return 0A programról(bár lehet, hogy ugyebár azóta továbbfejlesztetted
)Hibás az adatbevitel azon része, ami a bináris jegyeket ellenőrzi, mert simán elfogadja ezt:
0a vagy 1a vagy 010101a0101
Ez javításra szorul.Bár tudom, hogy a feladat szerint "pontosan 16 darab" számot kellene bekérni, de engem roppant módon irritál. Gyakorlásként majd ha minden működik így, utána írd át úgy, hogy max 16 darab számot lehessen bevinni, de ha üressort talál, akkor csak annyi számmal dolgozik amennyit addig bevittem.

Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Synology NAS
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)