Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Hát már csak tudom, hogy mit írtam, és mit gondoltam! Nehogy megmagyarázd már! Most már kezdesz bosszantani!
"jattila48 is elismerte, hogy a szóban forgó kód jobb, mint a tiéd."
Márpedig én ilyet nem írtam. Nem jobb, hanem az is jó. Leglábbis logikailag. Dabadab kritkája pedig másra vonatkozott, amiben igaza is van. Remélem érted, mi a különbség. Szóval nem csúsztatsz, hanem hazudsz.
Azt ismertem el, hogy struktúrálttá alakítottátok a kódot, ami azért nem egy nagy érdem. Nem a kód szép, hanem a szépen arra vonatkozott, hogy könnyen (==szépen, egyszerűen) lehetett struktúrálttá alakítani. És ezennel egyértelműen kijelentem, hogy a struktúrált kód nem lett szép (==könnyebben értelmezhető mint a goto-s kód), főleg nem szebb, csak logikailag ekvivalens az eredetivel.
A csúsztatásokat pedig légy szíves hagyd abba! Vagy a szövegértelmezéssel vannak problémáid, vagy csak egyszerűen kötekedni akarsz.
Nem libsi újságíró vagy véletlenül? Azoknál tipikus ez az attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Haditechnika, harcászat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Hardcore café
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest