Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor #6251 üzenetére
Hát már csak tudom, hogy mit írtam, és mit gondoltam! Nehogy megmagyarázd már! Most már kezdesz bosszantani!
"jattila48 is elismerte, hogy a szóban forgó kód jobb, mint a tiéd."
Márpedig én ilyet nem írtam. Nem jobb, hanem az is jó. Leglábbis logikailag. Dabadab kritkája pedig másra vonatkozott, amiben igaza is van. Remélem érted, mi a különbség. Szóval nem csúsztatsz, hanem hazudsz.
Azt ismertem el, hogy struktúrálttá alakítottátok a kódot, ami azért nem egy nagy érdem. Nem a kód szép, hanem a szépen arra vonatkozott, hogy könnyen (==szépen, egyszerűen) lehetett struktúrálttá alakítani. És ezennel egyértelműen kijelentem, hogy a struktúrált kód nem lett szép (==könnyebben értelmezhető mint a goto-s kód), főleg nem szebb, csak logikailag ekvivalens az eredetivel.
A csúsztatásokat pedig légy szíves hagyd abba! Vagy a szövegértelmezéssel vannak problémáid, vagy csak egyszerűen kötekedni akarsz.
Nem libsi újságíró vagy véletlenül? Azoknál tipikus ez az attitűd.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Subaru topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest