Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert új felületen kellene programoznom, de valahogy sehogy sem tudok rájönni arra, hogy miképp is kellene működésre bírni.
Szóval, Visual Studio 2008 Exp. Edit. feltelepítve. Szeretnék egy egyszerű hello-t kiiratni, hogy lássam miben is különbözik a régitől, de sajnos ez olyan sokban, hogyha csak egy cpp-t nyitok, akkor le sem tudom fordítani
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).Maradt a projektes megoldás, amelynél pedig hiába addolok hozzá cpp-t és írom bele a main fgv.-t tojik a fejemre, s azt mondja, hogy nincs programkód.
Tehát szeretném megkérni, valamely hozzáértő kollégát, hogy az elindulásról világosítson fel, legyen szíves. Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy pedig ha mégis lehet, akkor nem tudom hogyan - tehát valami menüpont, hasonló kellene).