Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
dabadab #4673 üzenetére
Jelenleg programoktól függően külön van választva több részre a teljes program kód.
1. inicializáló függvények és típusdefiníciók, adatstruktúrák, I/O portok beállítása...stb
2. függvények melyek mindent külön kezelnek. (Memória IC, PIC Eeprom, időzítők és egyéb vezérlők)
3. PIC láb definíciók
4. Megszakítások (Magas és alacsony prioritásúak)
5. maga a program amely összevonja a feljebb felsoroltakat. ( main() )Természetesen még van pár része a programnak melyekre nem tértem ki, de nem is fontosak a mondanivalómhoz.
A programban nem kezelhetek mindent adatstruktúrákban, de egy részét abban kell vagy legalább is jobb abban kezelni nyilván.
Maga a főmenüt és elágazásait egy ciklusban kell kezeljem, ha nem "goto" paranccsal ugrálok a ciklusok közt.
Nyilván itt a 4x4-es mátrix interfész miatt kell egyben kezeljem mert azon keresztül tudom csak manuálisan kezelni a programot.
Muszáj pergetnem, különben nem tudom figyelni folyamatosan a gombok állapotát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest