Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randi
újonc
Üdv mindenkinek!
Ebben az évben kezdtem foglalkozni C programozással, és a legutolsó házimmal nem boldogulok. A feladat a következő:
"Írjon cenzúrázó programot. A program beolvas egy mondatot, majd egy tiltott karaktersorozatot. A mondatban kicseréli a karaktersorozat minden előfordulását 3 csillag karakterre (a cenzúrázott szó helyett három csillagot rajzol). Végül kiírja a cenzúrázott mondatot.A feladat megoldása közben csak a gets, scanf és a prinf függvények használhatók. NEM szabad előre megírt stringkezelő függvényeket használni.
Például:
Miben cenzurazzak?
Az ipafai papnak fapipaja van, tehat az ipafai papi pipa papi fapipa.
Tiltott szo? pa
A cenzurazott mondat:
Az i***fai ***pnak fapi***ja van, tehat az i***fai ***pi pi*** ***pi fapi***.
Press Enter to return to Quincy..."
Odáig eljutottam, hogyha megtalálja a tiltott szót, akkor a karaktereket csillagra cseréli. Sőt a mondatot is arrébb tudtam másolni. Csak az a baj, hogy annyi csillagot ír, ahány karakterből áll a tiltott szó, és nem - a feladatban megadott - hármat.
Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon megköszönném. Ja, és nem vagyok már mai csirke
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- !!! Raktár kisöprés!!! DDR3 8 - 16GB (10600/14900) ECC szerver RAM
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi