Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
shinodas
üzenetére
Egyrészt az fv meghívásakor a visszatérési értéket semmilyen változónak nem adod értékül, másrészt a 2 return nem tud végrehajtódni, ugyanis már első után befejeződik a függvény. Jelen esetben a függvényednek void-nak kéne lennie, és nem kell a végére return.
Egyébként a problémádra itt #4 JackOfAllTrades hsz-e mutat egy pl-t, erre a megoldásra céloztam fentebb.
Korábban a pointerekről írtam ide egy hosszabb hsz-t, igaz a paraméter átadás nem volt része, keresővel sztem hamar megtalálod.
Egyébként könyvből tanulsz, netes cikkből, vagy megpróbálsz rájönni hogy mennek a dolgok? Az idők folyamán elég sok könyv, jegyzet, példatár lett itt linkelve érdemes őket megnézni.

szerk: és még lassú is vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- OLED TV topic
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest