Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
sziasztok,
nem tudtok valakit Miskolc környékén, aki pénzért hajlandó korrepetálni?
Esetleg skype-on is jó, ha megbízható és leinformálható valaki, mert nem szeretnék úgy járni, hogy átutalom a pénzt és nem kapok cserébe oktatást.
Kezdő vagyok, természetesen a neten már sok mindent megnéztem, de jó lenne, ha valaki sorról sorra elmagyarázná az összefüggéseket egy bonyolult programon.
Pl előbb deklarálom a függvényt, meg megadom a struktúrát, osztályt, aztán meg kifejtem a függvényt aztán meg hívom a függvényt, meg vannak a visszatérési értékek , de kellene valaki, aki egy összetett programon keresztül az egész logikát elmagyarázza. Mint egy állatorvosi ló, ami alapján már más programot is meg tudnék írni.
Van valaki, aki ilyesmiben tud segíteni? -
nji
aktív tag
esetleg kidolgozott feladatokat/forráskódokat tudtok linkelni?
-
nji
aktív tag
Köszönöm a két utolsó tippet. Elkezdem az udemy tréninget, aztán ha valahol elakadok, megnézem a BME jegyzetben.
-
nji
aktív tag
válasz
EQMontoya #3785 üzenetére
Nekiállok, ez nem kérdés, de hogyan lehet egységnyi idő alatt legjobban felkészülni:
- a könyvet olvasva,
- youtube-ot nézve,
- tutorialt olvasva,
- telefonon a SoloLearn programmal?
Napi nyolc órát dolgozom, hétvégén házimunka, tehát max. napi egy órám van rá esténként.
Ezért szerettem volna megtudni a gyakorlott szakemberektől, hogy mi a legjobb módszer. -
nji
aktív tag
sziasztok,
április végére kellene felsőfokú oktatási intézménybe egy kettes szintet összehozni.Nagyjából ez az anyag:
- Ciklusok, függvények
-Referenciák, makrók
- Struktúrák, paraméterátadás
- tömbök
- Default függvényparaméter, rekurzió
- Névtér, header
- Osztályok (struktúrák)
- Operátor túlterhelés
- Destruktor, copy konstruktor, copy assignment
- Sablon, öröklés
- virtuális függvények,
- kivételkezelés.Egyelőre csak a ciklusok, függvények és tömbök mennek, az előző félévi C tanulmányokból.
A kérdésem:
hogyan készüljek fel célzottan egy kettesre ? (40 % a kettes, öt programot kell írni, abból kettő működjön)Néztem youtube videot, tutorialspointot is olvasom, az 1300 oldalas Stroustrup könyvet is letöltöttem, de ezt két hónap alatt lehetetlen munka mellett átnézni.
Kellene valami jó stratégia, ami lényegre törő és át lehet menni a vizsgán. Utána majd úgyis lesz idő gyakorolni, ha valaha is ilyen állásom lesz, de az még messze van.Ezt a fórumot érdemes visszaolvasni?
Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest