Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
ToMmY_hun #2862 üzenetére
Koszi az oldalt. Ezt kerestem...pont ilyesmi miatt irtam ide. Nem azert hogy Ti irjatpk meg... Ifen szamoltam egy eves munkankat fel evre redukalna es igy izon simulaciora is volna ido es kapacotas... Egy evrol fel evre csokkenes.... Eleg a fejlesztesre valo indokra. Mondom nem olyan embert keresek.. Aki ejjel nappal dolgozva megirja (bar ez sem kizart) hanem aki szakmailag tudok vele ertekezni errol.
Koszonom az utmitatast.
-
Whysperer
addikt
válasz
ToMmY_hun #2860 üzenetére
Assasin Creed Cinematic-ok, Desitiny és hasonló volumenü cinematico-kat gyártunk. Válaszolva a kérdésedre. Igen érdmes mert a ruha szimulációk sebességét felgyorsítaná. Sokszorosára. Ami nem mindegy. Föleg amikor 20-30 perc alatt megy le és utánna meg,ha valami nem jó akkor finom hangolni és megint elidíntani. Azután megint ha megfelelő és van 200 más és más szituáció nagyon sok beállítással. Maya Ncloth sajnos ilyen macerás.. minden ruha máshogy reagál más jelenetben más poligon számmal más környezeti hatással már animációval. Szóval nincs sablon.
Szóval igen szükséges és és érdemes.Mivel. Mert az Animációs csapat is tudna részesülni a dologból.
"fórumos igazolás" nem elegendő csak hátha iylen topicba kaptam volan ötletet.. Most várjuk a forráskódot Nvidia developmentől és a Maya supporttól. Találtam több müködő refferencia munkát. Ezekre várom a emaileket.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok C++ -ba meglehetne oldani amit python topicba írtam. csak nem pythonnal hanem C++ val. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest