- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
ToMmY_hun #2862 üzenetére
Koszi az oldalt. Ezt kerestem...pont ilyesmi miatt irtam ide. Nem azert hogy Ti irjatpk meg... Ifen szamoltam egy eves munkankat fel evre redukalna es igy izon simulaciora is volna ido es kapacotas... Egy evrol fel evre csokkenes.... Eleg a fejlesztesre valo indokra. Mondom nem olyan embert keresek.. Aki ejjel nappal dolgozva megirja (bar ez sem kizart) hanem aki szakmailag tudok vele ertekezni errol.
Koszonom az utmitatast.
-
Whysperer
addikt
válasz
ToMmY_hun #2860 üzenetére
Assasin Creed Cinematic-ok, Desitiny és hasonló volumenü cinematico-kat gyártunk. Válaszolva a kérdésedre. Igen érdmes mert a ruha szimulációk sebességét felgyorsítaná. Sokszorosára. Ami nem mindegy. Föleg amikor 20-30 perc alatt megy le és utánna meg,ha valami nem jó akkor finom hangolni és megint elidíntani. Azután megint ha megfelelő és van 200 más és más szituáció nagyon sok beállítással. Maya Ncloth sajnos ilyen macerás.. minden ruha máshogy reagál más jelenetben más poligon számmal más környezeti hatással már animációval. Szóval nincs sablon.
Szóval igen szükséges és és érdemes.Mivel. Mert az Animációs csapat is tudna részesülni a dologból.
"fórumos igazolás" nem elegendő csak hátha iylen topicba kaptam volan ötletet.. Most várjuk a forráskódot Nvidia developmentől és a Maya supporttól. Találtam több müködő refferencia munkát. Ezekre várom a emaileket.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok C++ -ba meglehetne oldani amit python topicba írtam. csak nem pythonnal hanem C++ val. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest