Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
-
jattila48
aktív tag
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, a legtöbb hibát már orvosoltam amit írtál
Csak nincs időm és így próbálok gyakorolni, hogy mindig bele-bele írok a programba, mindig elfelejtem az X+1 karaktert lefoglalni, most lefoglaltam 1-el jobban néz ki de nem az igazi
Azért akarok ebbe programozni mert itt van az érettségi mindjárt, és én mindig C-ben programoztam, később lehet áttérek de most nem akarok kockáztatni
Amúgy eddig is amit gyakoroltam mindig így csináltam, ezeket ismerem elég alap tudom de nem tudok mit tenni, de amúgy a rendszámhoz visszatérve, elég egyszerű be kellene tudnia olvasni, de valamiért már az elején el megy mert az első integereket sem akarja beolvasniAmatőr hibát vétettem
Legelsőnek véletlen nem ovlastam hanem írtam a fájl-t ezért a forrás fájl teljesen üres voltMost már egészen pofás de nem az igazi mert a rendszám első fele char az jó de utána nem nagyon
-
D®. GeNy@
aktív tag
Szia!
Igen, tehát amikor indul az *.exe vagy *.bat file, akkor a keretprogramnak 2x TAB-ot és végül egy entert kellene küldenie.
Holnap de. áttanulmányozom a linkedet, aztán ha kérdés merülne fel (és miért ne merülne
) akkor újból a segítségedet/teket szeretném majd kérni!
Előre is köszönöm!
Üdv,
Norbi
-
ArchElf
addikt
Azért éri el, mert ugyanabból az osztályból hívod. A private nem azt jelenti, hogy csak abban az objektumban, hanem hogy ugyanabban az osztályban (az oszályból generált bármely objektumban) elérhető csak a változó/függvény/objektum/stb. így a friend teljesen felesleges is...
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest