Hirdetés
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
"pattintott C korszak" Hát ez nagyon nagy.

Én meg csak akkor tudnék igazságot tenni, ha egyáltalán tudnám, hogy miről beszéltek.
Ezért nem tudok hozzászólni. Soha nem hallottam se find-ot, se iterátor nem tudom mi, szóval. 
jattila48: Breakkel nekem jó az már, bár ez a find érdekesnek tűnik. Igazából mint már írtam, azért kérdeztem, hogy While helyett for + break az jó-e. (Nem tudtam akkor még, hogy ennyi más lehetőség is van.
) -
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem azt írtam, hogy lassú, hanem hogy lassabb. Pl. egy szövegszerkesztőnél ez lényeges szempont. Szövegszerkesztőt (marmint a szövegbuffert) nem írnék konténerekkel, iterátorokkal, standard és lambda függvényekkel (pl. szövegben egy sima find and replace az összes előfordulásra, hogy nézne ki nem "pattintott C" stílusban? Belegondolni is rossz). Szerintem szép számmal vannak olyan esetek, ahol a break nemhogy nem felesleges, hanem kifejezetten jobb megoldás, mint az elkerülésére tett C++ bűvészkedés. Ha lehet, én is elkerülöm, pl. a ciklusfeltételbe való beépítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért nem tudok hozzászólni. Soha nem hallottam se find-ot, se iterátor nem tudom mi, szóval.