- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
C#+Entity Frameworkkel kapcsolatban epp eleg szivast hallok mostanaban cegen belul.
Semmi komolyra ne gondolj, ezek csak ilyen "legyen lejegyezve" adatok lennenek, semmi extrara nem kell, most excelbe van vezetve, csak az meg neha muvel erdekessegeket.
Kesz megoldasba meg nehezebb belenyulni ha epp valami nem tetszik, mas celbol hasznalunk egy issue tracking rendszert, de akadnak vele gondok s mivel kesz alkalmazas igy az egyuttelesen kivul nem nagyon tudunk mit csinalni a hibakkal.
Szoval nem lett kiadva, hogy nekem most ezt meg kell csinalni, csak mondom ha mar mokolok valamivel, akkor akar haszna is legyen s mivel nem egy bonyolult dolog azert gondoltam, hogy jo lenne kezdesnek.Na majd meglatom, most egyelore elkezdtem olvasni a Stroustrup fele C++ konyv magyar valtozatat, de eleg erdekesen vannak megfogalmazva a mondatok, valahogy marha nehezen ertheto, de nem a szakmai resz(legelejen jarok meg csak), hanem tenylegesen a fogalmazasi stilus miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest