- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
proci985 #1663 üzenetére
Most hirtelen elgondolkodtam, hogy a c++ fejlesztoi palyafutasom elmult kb. tiz evben lattam-e ceges kodban dynamic castot. Szerintem nem
Ellenben gotot viszont igen (mondjuk szerintem szegeny goto indokolatlanul sok utalatot kap, egy fel evszazaddal ezelott, amikor Dijkstra megirta, hogy "considered harmful" meg mas programnyelvek voltak, tok maskepp hasznalt gotokkal). -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
proci985 #1663 üzenetére
"kedvencem a programozzunk c++ nyelven volt, ami a classok elmagyarázása előtt vezette be a dynamic cast fogalmát"
Az igen...Kíváncsi lennék, vajon a szerzők mit gondoltak, amikor ezt a sorrendet kitalálták...
A Szoftverfejlesztés C++ nyelven szerintem elég jól kiemelkedik az átlagos fos magyar könyvkínálatból, tök érthető módon magyaráz, amikor ebből tanulgattam régen, akkor innen fogtam fel egy csomó mindent.
Mondjuk nem tudom, ha mai fejjel néznék bele, mit gondolnék a könyvről, de emlékeim szerint nagyon megállja a helyét.Vaze, csak most látom, hogy egyik egyetemi előadónk írta többek közt.
(BZ)
Na, erre a jQuery kurzusra kíváncsi vagyok, mi újat tanulok.
Ha lesz időm, holnapután kipróbálom.
Egyébként a jQuery-nek szerintem a hivatalos honlapja is nagyon jó, meglepően jó doksit írtak hozzá."(minimális jscript tudásunk volt)"
Hadd kötekedjek, a JScript nem ugyanaz, mint a JavaScript. -
kmisi99
addikt
válasz
proci985 #1663 üzenetére
Miután lefuttatom a fordítót ezt írja forrásnál ezek szerint ide is kell a dic.txt-t rakni? Itt egy kép hogy mire gondolok. [link]
Illetve arról nem nagyon tudok infót hogy hogy csináljam meg a dic txt-t mert gondolom nem mindegy az hogy így írom be a szavakat hogy
cat/macska
vagy így
cat-macska
szóval nem tudom hogy a dic txt-t is hogyan kell elkészíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest