Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
jattila48
üzenetére
Használtam VS-t, és tényleg nem rossz - már amennyit én láttam belőle. Sajna olyat tapasztaltam, hogy corrupted lett egy bizonyos fájl (valami adatbázis) és emiatt nem engedte elmenteni az általam frissen létrehozott fájlokat.
Persze ez nem olyan vészes, letöröltem a fájlt, újragenerálta és rendbe is jött. Az IntelliSense és a debugger/profiler frankó.Java-hoz rengeteget használom a NetBeans-t és kipróbáltam C++-hoz is, azzal is ügyesen bánik. (Linuxon legalábbis, Win-en a compiler beállítással kínlódni kell). A fejlesztést sok eszközzel támogatja, amiket próbáltam és mennek: kódkiegészítés, debug, refaktorálás, library kezelés, CPP Unit test, Git addon (linuxon fontos). A profiler-re még kíváncsi vagyok, lesz olyan kódrész amit megnézek vele - feltéve ha van és működik.
MinGW gcc: thread-eket támogat? Ősszel próbálkoztam vele, és akkor azt olvastam hogy nem annyira, persze lehet hogy én voltam suta.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze ez nem olyan vészes, letöröltem a fájlt, újragenerálta és rendbe is jött. Az IntelliSense és a debugger/profiler frankó.