Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinsy2
csendes tag
Üdv Emberek! a Red alert video-demójában lévő zenének mi a címe? már rég megakarom szerezni.
-
Gismo
addikt
UTP-vel és IPX protokollal fog menni! Ez biztos! De egyébként ajánlom a yuri's revenge-t!
-
Red Alert 1 editort -asszem RAEDIT98 néven - honnét lehet beszerezni ? Nem pályaszerkesztő,hanem a játék ini-jét lehet vele kényelmesen babrálni.Beállíthatod példul,hogy ne 256,hanem 512 egység lehessen egyszerre pályán,a páncélzat,tűzerő,hatótávolság,járművek/emberek sebessége stb.Jó régi topik.
Eszembe jutott,mert megtaláltam a gamet.Nekem 1 béta-változat van csak ebből a progiból,ami a gép IQ-ját nem tudja nagyon megemelni,de tuti van az enyémnél frissebb is valahol. -
pufi
tag
hohh. Asszem van egy kis félreértés. Nem a Red Alert 2-öt szeretném játszani, hanem a C&C Red Alert-et (Red Alert classic) neki nincs semmiféle egyéb beállítási lehetösége a multiplayer résznél, csak a már említett Modem/Serial és azon belül pedig Dial Modem / Answer modem / Null modem. Valamikor rég játszottam én ezt sokáig, bár Win98-on, de már annak vagy 9 éve. Akkor természetesen UTP-n keresztül nyomtuk vagy 10-12-en minden este, de hiába pakolom fel az IPX-et XP alá, az istennek sem akar menni a játék. Tehát a kérdésem ismét a régi. XP alatt, Red Alert classic multiplayer; akár lpt1-en, akár UTP-n, akár postagalambbal, csak valahogy menjen. Ha tudtok esetleg valami megoldást, akkor lécci mint egy hülyegyereknek, lépésröl lépésre írjátok meg nekem. KÖSZÖNÖM.
-
TiMoN
senior tag
IPX mindenképp kell a játékhoz mint minden C&C-s hez
ami multis.
UTP kábelen összekötve mennie kell neki.
Az Optionsba van Network gomb ott a kártya adressét asszem állísd a középső értékre. menni igy látni fogja a másik gép is...
Mind2 gép ugyanazon a középső álláson legyen.
Nekem igy ment ... -
pufi
tag
ok. az XP-ben sikerült létrehoznom egy Bejövö kapcsolatot LPT1-re, amihez hozzáadtam az IPX-et. Viszont a játékban továbbra is csak a fent felsorolt modem tupisokat látom a multiplayer menü alatt és továbbra sem tudok játékot létrehozni.
hmmm. lehet hogy én vagyok nagyon hülye?? -
pufi
tag
lama kérdés. Az IPX-et csak meglévö kapcsolathoz tudom hozzáadni. Viszont az új hálózati kapcsolat létrehozásánál nem tudok LPT1-et megadni. Az utp helyi kapcsolathoz hozzáadtam az IPX protokollt, de gondlom az nem jó.
-
pufi
tag
Két XP-t futtató gépen szeretnék végre játszani életem egy nagy játékával a C&C Red Alert-el. LPT1-en van a két gép összekötve. UTP-n nem ment. Kérlek ha valaki tud segítsen!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
):
.