Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
modflow
üzenetére
Pontosan, ez a búvár beavatási rítus, ha a jó drága maszkoddal megteszed (és valóban ez az útja), akkor búvár vagy
.Amúgy kicsi gyakorlattal már víz alatt beleengedhetsz egy pici vizet, megfelelő fejmozgással akár 35m mélyen is végezhetsz ablakmosást, ha kell.
#4188: nem pisilek bele, nem és nem. 200 merülés után sem
. Kibírom amíg feljövünk a csónakig, ruha letol (amúgy is jól esik egy kis friss víz nedvesruha alá izzadva), munka elvégez, mehetünk. Szárazat csak alpesi merüléseknél használtam eddig, sokat ivós nyári adriai merüléseknél nem, ott meg az időjárás miatt a vízháztartásom elég lassú ahhoz, hogy beleférjen a ki-be mászkálás, cuccal matatás, merülés.A magam részéről sajna féligmeddig búcsúzom a topiktól, a coviddal lehet beszereztem valami rejtett szívnyavaját, úgyhogy a macsó leugrunk 49méterre lila gorgóniákat nézni 28as nitroxxal eretnek kalandokba már egészen biztosan nem vágok bele, de az is lehet, hogy semmiféle palackot nem fogok már megkockáztatni, marad a sznori.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Kibírom amíg feljövünk a csónakig, ruha letol (amúgy is jól esik egy kis friss víz nedvesruha alá izzadva), munka elvégez, mehetünk. Szárazat csak alpesi merüléseknél használtam eddig, sokat ivós nyári adriai merüléseknél nem, ott meg az időjárás miatt a vízháztartásom elég lassú ahhoz, hogy beleférjen a ki-be mászkálás, cuccal matatás, merülés.