- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Húúú... De nagy örömmel fogadom én ezt a topikot. Végre vannak rajtam kívül még sokan, akik az amerikai filmdömping mellett még látnak fantáziát gyermekkorunk menő filmjeiben.
-
<MZ/X>
őstag
Hogy nekem ez eddig nem jutott eszembe. hatalmas Bud Spencer rajongó vagyok. Juhééé. Van ilyen topic is. Gyakrabban fgom látogatni a PH-t az biztos. De mostanában sjan nem játszák a filmjeiket
-
PÁ 2
csendes tag
-Neem páncélautó, neeeem..
Baang!!!!!
-Páncélautó igeeen!
Mamma akkorákat lekever Anulunak, hát az fergeteges... -
PÁ 2
csendes tag
Nekem egyébként az tetszik ezekben a filmekben, hogy egyrész bunyós, de nem az a gyilkolós-verekedős típus, mellesleg humorosak, és a két sztárunk mindig ugyanazt a karaktert hozza.
-
PÁ 2
csendes tag
Ja, ezt meg most találtam, ugyan olasz az oldal (mi más is lenne), de tele van sok-sok képpel, mp3-al, midi-vel stb...
Bővebben: link -
-
PÁ 2
csendes tag
Ami azt illeti, őt is kedvelem, meg Sal Borgese-t
Bővebben: link,
de nálam Claudio Ruffini, alias Bugsy felülmúlhatatlan, ő a király!!!
Markgx10
őstag
Ki a kedvenc mellékszereplőtök?
Nekem Ricardo Pizzuti, az egyszerűség kedvéért Jeff, Salvatore Coppola stb. neveken jelenik meg, nálam ő a csúcs
Üdv:
Márk -
PÁ 2
csendes tag
válasz
Dilikutya #30 üzenetére
Ja, erről én is hallottam. Állítólag azért ''kellett'' kivágniuk, merthogy azzal a jelenettel nem férne be a 12-es köröcskébe. De szerintem ez baromság. Most az a rész nem volt valami Isten tudja milyen terror. Ehhez képest, ha a Helyszínelőket nézem, akkor annak 26-os korhatárosnak kellene lennie (ha létezne olyan).
-
Dilikutya
félisten
Nemrégiben felfedeztem egy zavaró eltérést a régen a királyi egyesen leadott, és a DVD-s Kincs ami nincs között. A DVD-ről hiányzik az a jelenet, amikor Charlie és Alan a tengerparton áskálódik a kincs után, és végül a szakadó esőben találnak egy sírt is a pálmák alatt.
-
Manitou
veterán
válasz
parandroid #26 üzenetére
Nehogy komolyan vedd már a kérdést. Ott volt az idézet. Ezt Bud Spencer gyakran mondogatja filmjeiben.
-
Shalala
senior tag
regebben en is szerettem ezeket a filmeket, viszont most mar zavar (nem tudom eszrevettetek e), hogy tok mindegy milyen nemzeti unnep van, mindig ezek mennek a tv-ben, az unnephez melto musorok helyett.
Evvel nem a filmeket akarom szidni, hanem a kereskedelmi tv-k hozzaallasa, ami nem tetszik.
Persze ez nem idevalo -
fokukac
nagyúr
ha valakit érdekel, az indexen van egy BS&TH topic, és már 3000 hozzászólásnál tart, sok téma ki lett vesézve...
parandroid
félisten
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
Hogy valóban ne így legyen, átírom az első hozzászólást. Az említett témákat láttam, én is a keresővel kezdtem, hogy hagyjam-e, de azok piacos témák, a topiknyitó pedig üzletet keresett, ahol megvehetné a filmeket. Én pedig csak azért tudtam ajánlani, mert én is ott vettem őket. De most már ez is mindegy.
p -
Dufresne
addikt
Énis nagy-nagy rajongó vagyok, végülis ezeken nőttem fel énis
Valóban talán a legnagyobb varázsai a mai filmekhez képest, az egyszerű mulatságossága és, mint már említettétek, hogy nincs benne a ami értelemben vett gonosz figura, csak jó és bugyuta esetlen rossztevő -
Markgx10
őstag
Jobbra fel, mert nagy rajongójuk vagyok.
Üdv:
Márk -
joey7
őstag
válasz
parandroid #10 üzenetére
mod.
inkább megtartom a véleményemet magamnak...
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
parandroid #8 üzenetére
Már küldöm is pomázi barátomékat.....Mind megveszik
És így hozzám is eljut -
Dilikutya
félisten
Tényleg ne a filmek kereséséről szóljon a topik: Bővebben: link
-
DigitXT
félisten
válasz
Intelligencs #12 üzenetére
Én is úgy jellemezném őket első körben, hogy tök aranyosak!
Eddig ugyan csak a ''Kincs, ami nincs'' és a ''Nincs kettő négy nélkül'' van meg az emlegetett DVD-s kiadásban, de nagyon bejöttek: csomó mindenre pl. már nem is emlékeztem.
Szerintem a képminőségükre sem lehet panasz: a TV-t veri.
Sok extra nincs, de a menü is jópofa, nem bántam meg, hogy beszereztem őket.
Bár 10 lehet, hogy sok lenne egyszerre, de majd idővel csak bővítem a ''gyűjteményem''.
Mod #14-re: elvileg már nem arról szól.
[Szerkesztve] -
Nagyon jók ezek a filmek, visszahozzák a gyerekkoromat. Azt is szeretem ezekben a filmekben, hogy nincs bennük semmi kegyetlenség, a gonoszok is viccesek. ''Bunkó vagy Baxi.''
-
DigitXT
félisten
válasz
parandroid #10 üzenetére
Köszönöm az újranyitást!
Remélem a ''holvegyükmeg'' témát kitárgyaltuk.
-
parandroid
félisten
Ennek örömére a témát zártam, lehet válogatni az ajánlatok közül.
Szerk:
Miután felmerült az igény, hogy jó lenne egy topik, ahol a rajongók eszmét cserélhetnek az adott filmekkel kapcsolatban, ezért a topikot megnyitom újra.
p -
Digital
addikt
válasz
parandroid #8 üzenetére
Szegeden a Teszkóban van valami menü a büfében,ha azt veszed választhatsz mellé egy Bud Spencer-es filmet
-
parandroid
félisten
TACSKO - 999,-/db
Illetve: Bővebben: link és Bővebben: link.
p -
DigitXT
félisten
válasz
Silencer83 #5 üzenetére
Úgy is van, bár én még csak kettőnél tartok, de néhánnyal még szemezek...
-
Grass
aktív tag
Kiskoromba rengeteg Bud Spencer és Terenc Hill filmet láttam, és még ma is szívesen megnézek egyet kettőt ha épp adják a tv-ben. Tényleg jó
-
mayerlaci
senior tag
Szerintem is fasza gyereketk birom őket bár kicsit régiek de attol még jók
Vedd meg a boltba. -
Vangelis
félisten
Apám... anyám....egyre jobb a PH!-.. grat
-
PÁ 2
csendes tag
Sziasztok. Ami ezt illeti a páros filmjei felülmúlhatatlanok, imádom őket.
Legyen ez a topik nosztalgiának, ahol a rajongók megoszthatják egymással az élményeiket, és ajánlhatják a filmet annak, aki még nem látta (mindet) - van ilyen?
Nincs valakinek tippje, hogyan lehetne megszerezni néhány filmjüket? A Kincs, ami nincs, a Bűnvadászok, az És megint dühbe jövünk és a Nincs kettő négy nélkül érdekelne. Kösz minden segítséget.
[Szerkesztve. - peterkeT]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest