Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Felraktam most a windows10 et és egy csomó film szaggat amik korábban win7 el teljesen jól mennek. 50% prociidőt megeszik a bsplayer. Próbáltam régebbi verzióval is meg a legfrissebbel is és nem tudom mi lehet. az általa letöltött kodekekkel is csinálta aztán kipróbáltam hogy külön szedtem le ffdshowt meg xvidet divxet de így is ugyanúgy szaggat. Egy G3258 as procival ami 3.2 Ghz en megy 8 giga ram társaságában az biztos nem kéne hogy probléma legyen egy r7 270 es videókártyával.
Videokártya driverből is próbáltam a hivatalos legújabbat és a legújjabb bétát is. nincs ötletem hogy mi okozhatja. Próbáltam kompatibilitás üzemmódban is indítani a bsplayert de úgy meg nincs kép.Szívesen fogadok javaslatot ha nem arra irányul hogy ne bsplayert használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged