- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpal17
őstag
Na akkor ezek szerint már a vége felé vagyok...helyes..akkor ma be is fejezem...
Az átvezető animációknál én kis evést,wc-t beiktattam...Ez előtti pálya után kb 10 perces videó volt(egymást lövöldözték vagy mi..stb)..azt hittem már végignyomtam...erre visszajövök és a fickó megint harcra kész...
-
horvathkrisz
addikt
nem, nem érted.
8.9-cel is voltam a templomos résznél(ott volt a checkpoint), ugyanúgy lőttem thomsonnal meg a csapattársam is mégsem szakadt egy darab fa sem.csak 8.10 bétával, ennyire azért nem vagyok hülye hogy ne vegyek észre ilyet!
kellett volna videót csinálnom róla... -
Tomate
veterán
Nekem 8.10beta van fent
DerStauner: A tápra az van írva, hogy 480W-de mivel gagyi nem minőségi jó ha lead 250-300W-ot. Nincs benne elég alkatrész, stb. Lemértem a régi codegenem súlyát és az új FSP-tápomét. Codegen: 0,7kg FSP: 1,8kg. Ugyan akkora a doboza... Nincs benne túlfeszültségszabályozó ami lekapcsolja a tápot ha baj van, hanem a noname tápok leégnek, füstölnek és ha ez végbemegy vihetnek magukkal más hardvereket is. Nekem izzásig füstölésig ment el egy codegen táp, de szerencsére nem lett baj. Azonnal kinyomtam a főkapcsolót. Az adatlapomon látható config alatt volt, csak a 4850 helyett 2900pro volt benne. A codegen 400W volt. Hol volt a fogyasztása 400W közelében? Sehol... Egy 350-es kölcsön FSP táp hang nélkül vitte tovább...
-
csana
senior tag
Én kiszedtem, csak a fedezékes oldalnézetben hagytam benne.. Az olyan gaméknél, ahol van a fegyókra ironsight (vagy hogy nevezik, mikor pontosan célzol), ott érdemes azzal lődözni.. Szal ilyenkor a célkereszt csak egy fölösleges könnyítés..De ez csak a szerény véleményem..
-
keIdor
titán
Hát az Airborne-ben az AI tényleg szar volt, de még mindig jobb volt, mint a CoD2-es. Ott csak ált a német és várta, hogy löjjek...
CoD3 és CoD4 már jó volt Single-ben is, csak a CoD3-ban valahogy sose tudtam megszokni a Joystick-ot... FPS-re bill+egér...
Beowulf_78: AA-ról mondasz valamit?
Azért lenne sürgős, mert itt a fizu melettem, és még mindig nem döntöttem el magamban, hogy GTX-280, vagy HD4870 X2.
-
Sirandrish
legenda
hát alapba az ugráshoz futás is kéne és szétramboznám az agyam
Pl mikor két ellen van egy fedezék mögött és alig jönnek elő olyan szépen rájuk tudnék ugrani de ugye nem lehet..de még ez se lenne baj mert odafuthatnék de az sem megy mivel odafutok..meg kell állnom ahhoz hogy beforduljak és ujra el kell kezdenem futni...ami ugye kivitelezhetetlen mivel mire így odaérek szétlőnekde már csak azért is jó lenne hogyha közel vagyok az ellenhez ne csak baléra jobbra tudnék menni miközben 6 oldalról lőnek hanem pl egy fedezék mögé tudnék ugrani..de mivel a futás olyan mintha megerőszaolnám a billt így ez is kivitelezhetetlen...
ésatöbbi ésatöbbi -
Sirandrish
legenda
hát nemtudom.
hasalni felesleges? ha meglőttek egyszer akkor már halott is voltam mert nem volt olyan fedezék ami az egész testemet eltakarta volna.Jó..rush nem kell az ellenre mert meghalok..de máshova se? az milyen futás már?
gondolom azt nem akarod megmagyarázni hogy futás közben az ember nem tud fordulni csak komolyan kanyarodni...Ugrálni nem ugráltak? és az mi hogy előtte van valami..oda megyek..20percig nyomjam a spacet mire eszébe jut hogy felmászik...ugyanez van a futással..mire felfogja hogy mit akarok addigra szarnak lőnek.
-
keIdor
titán
Korai lenne...
Mod: Nekem tetszik a játék, grafikával sincs bajom, nem rossz végülis. Legalább megy mindenkinek rendesen nem csak a felsőkategóriás VGA-kon. Most megnézem mennyire használja ki a 4 magot 4GHz-en...
mcmike: Ebben sincs rendes DX10, maximum valami nVidiás kamu, nyugodtan mehet XP-re.
-
-
-
BalaNce87
addikt
Hát akkor én kérek elnézést
, augusztust is csak úgy bátyjámtól hallottam, azt már mondtam hogy milyen durva hogy 1 hónapot rádobtak, de hát akkor meg se szólalatam vegyük úgy
. Lehet az van ebbe az egészbe, hogy úgyis mostanában év vége felé jönnek ki játékok azt legyen ez is akko,r hogy örüljön a nép, vagy nemtudom mi lehet ennek az oka.
-
feka007
veterán
Miért, a II. vh-ban szürke fű nőtt Hollandiába?
Én meg szeretem, ha egy játék szép színes, egy zöldellő mezős tájon meg amúgy se lehetne nagyon más. Grafikailag kiba jó szerintem, tegyük hozzá, hogy ez már UE3.5
Én most az Earned in Blooddal gyakorlok a megjelenésig, aztán péntektől Warhead is befigyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest