Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tipikus PC építési hibák 🔨 - Tippek kezdőknek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Google Chromecast topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz
alucardo #3666 üzenetére
Kevés az infód!
Nagyonnagyon kevés!Meg lehetsz elégedve, mert oda se figyeltél rá, mégis mesés jutalmat kaptál. Így van?
Kérlek szállj le a földre! Tudtad hogy a tőzsdék történelmében az eddigi leghosszabb megszakítás nélküli emelkedésben voltál ebben az időszakban? Ha ezt eddig nem tudtad, kérlek tudatosítsd magadban: óriási és kivételes szerencséd volt.
Nem ismerem a Brokernetesedet és lehet hogy egy igazi jó trader, csak más piaci környezetben is teszteld. Képzeld mi lett volna, ha ugyanekkora csökkenés következik be (2008-ban ugyanis ez történt)! Felhívott volna, ha 80%-os a veszteséged?
Sokan kérkednek azzal, hogy az általad említett időszakban milyen hozamokat értek el, azonban ez inkább úgy igaz, hogy a hozamok érték el őket (tisztelet a kivételnek).
Figyelj a következőkben a befektetéseidre, még ha nem is hozol feltétlenül befektetési döntéseket mert ehhez a 80%-hoz a Brókernetesednek csak annyi köze volt, hogy hagyta. Egyáltalán nem biztos, hogy tudatos volt. Ha mégis, akkor számíthatsz rá, hogy ugyanezekkel a befektetési alapokkal két hét alatt 9% eső BUX-ból 5% plusz hozamot tudna neked csinálni. Kérd tőle nyugodtan, nem lehetetlen. Tehát nézd úgy hogy megúsztad, foglalkozz vele kicsit többet és jobban tartsd kontroll alatt.
Egyébként nem tudom mikor hívott utoljára, de ha az elmúlt 3 hónapban nem rendeztétek át a befektetési alapjaidat, akkor nem csodálom hogy csöndben van...
-
filo-p
csendes tag
válasz
alucardo #3666 üzenetére
Jogos a felvetés...
Egyrészt eszembe sincs semmi olyanba belevágni, pénzt ölni, amiről azt sem tudom micsoda, másrészről, évente egyszer odajön valaki és azt mondja, ellenőrizte, és 80 %-ot tett hozzá... hagyjuk ezt. Ráadásul ezek szerint Te nem is láttad. Ebből lesznek ám az érdekes meglepetések. Fájdalmas lesz...
Én bármikor ráláthatok a saját befektetésemre!!! És nem évente tudatják velem, amit hallani akar mindenki... -
Pörp
senior tag
válasz
alucardo #3666 üzenetére
Miért nem TE nézed meg a saját portfóliódat? Más mondja meg hogy mennyi? A saját pénzedről van szó, és ennyire nem vagy képben? Eseti számlának hívják, nekem ugyan nincs befektetésem, de még ennyit én is tudok, úgy meg hogy évtizedekre lekötöd a saját pénzed, és azt se tudod magadtól hogy mi van vele, nagyon nagy fokú felelőtlenség... A konkrét számokat láttad, vagy csak %-at mondtak be neked telefonba?
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RTX 3070 Ti / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W GOLD
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,256-512GB SSD
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest