- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Apple notebookok
Aktív témák
-
azigazforest
tag
válasz alucardo #3666 üzenetére
Kevés az infód!
Nagyonnagyon kevés!Meg lehetsz elégedve, mert oda se figyeltél rá, mégis mesés jutalmat kaptál. Így van?
Kérlek szállj le a földre! Tudtad hogy a tőzsdék történelmében az eddigi leghosszabb megszakítás nélküli emelkedésben voltál ebben az időszakban? Ha ezt eddig nem tudtad, kérlek tudatosítsd magadban: óriási és kivételes szerencséd volt.
Nem ismerem a Brokernetesedet és lehet hogy egy igazi jó trader, csak más piaci környezetben is teszteld. Képzeld mi lett volna, ha ugyanekkora csökkenés következik be (2008-ban ugyanis ez történt)! Felhívott volna, ha 80%-os a veszteséged?
Sokan kérkednek azzal, hogy az általad említett időszakban milyen hozamokat értek el, azonban ez inkább úgy igaz, hogy a hozamok érték el őket (tisztelet a kivételnek).
Figyelj a következőkben a befektetéseidre, még ha nem is hozol feltétlenül befektetési döntéseket mert ehhez a 80%-hoz a Brókernetesednek csak annyi köze volt, hogy hagyta. Egyáltalán nem biztos, hogy tudatos volt. Ha mégis, akkor számíthatsz rá, hogy ugyanezekkel a befektetési alapokkal két hét alatt 9% eső BUX-ból 5% plusz hozamot tudna neked csinálni. Kérd tőle nyugodtan, nem lehetetlen. Tehát nézd úgy hogy megúsztad, foglalkozz vele kicsit többet és jobban tartsd kontroll alatt.
Egyébként nem tudom mikor hívott utoljára, de ha az elmúlt 3 hónapban nem rendeztétek át a befektetési alapjaidat, akkor nem csodálom hogy csöndben van...
[ Szerkesztve ]
-
filo-p
csendes tag
Jogos a felvetés...
Egyrészt eszembe sincs semmi olyanba belevágni, pénzt ölni, amiről azt sem tudom micsoda, másrészről, évente egyszer odajön valaki és azt mondja, ellenőrizte, és 80 %-ot tett hozzá... hagyjuk ezt. Ráadásul ezek szerint Te nem is láttad. Ebből lesznek ám az érdekes meglepetések. Fájdalmas lesz...
Én bármikor ráláthatok a saját befektetésemre!!! És nem évente tudatják velem, amit hallani akar mindenki... -
Pörp
senior tag
Miért nem TE nézed meg a saját portfóliódat? Más mondja meg hogy mennyi? A saját pénzedről van szó, és ennyire nem vagy képben? Eseti számlának hívják, nekem ugyan nincs befektetésem, de még ennyit én is tudok, úgy meg hogy évtizedekre lekötöd a saját pénzed, és azt se tudod magadtól hogy mi van vele, nagyon nagy fokú felelőtlenség... A konkrét számokat láttad, vagy csak %-at mondtak be neked telefonba?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Silent Hill 2 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3480 laptop (13,5/i3-G6/8GB/240SSD/Magyar)
- DALI Ikon 7-Walnut-DALI Ikon Sub-Walnut-Hibátlan-Karcmentes-Gyári Állapotban!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (83DV0057HV) Luna Grey
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar