Keresés

Aktív témák

• igazság?

csendes tag

válasz azigazforest #2458 üzenetére

Sajnálom kedves Forest, de úgy érzem, a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok "megmagyarázásával" nem érvelsz, hanem belekötsz minden szavamba, így erre a konkrét kérdésre válaszolj:
    -Mit jelent számodra a tanácsadó és az üzletkötő fogalma?
    A Te írásaidban is keveredik ez a két fogalom!!
    Úgy értelmezem, amíg a terméket bemutatjátok, addig tanácsadóról, az ajánlat aláírása során már "csak" üzletkötőről beszélhetünk?
    Az üzleti beszélgetéskor egyértelműen a tanácsadó(üzletkötő?)felelősségéről beszélhetünk,amíg bemutatja a terméket: mennyit és mit mond el az ügyfélnek!Az ügyfél ez alapján dönt!!
    -A képzésekről:sajnálatos módon NAGYON jól ismerem a rendszerét, a színvonalát, az akadémiát! Szándékosan írtam kisbetűvel!
    -Igen, van több olyan szakma, ahol előbb nem 2-3 napig, hanem 4-5 évig kell tanulni , majd továbbképzések követik!
    -Az említett volt Bnetes nem volt a mesterem, mert én nem dolgoztam soha a cégnél!
    Igaz, nem volt Bnetes sztár, "csak" a cég legjobb üzletkötője! Az ő példáját azért említettem meg, mert úgy lehetne visszahozni a szakma becsületét, ahogyan Ő dolgozott és odafigyelt az ügyfeleire!!
    Várom a kérdésemre a választ!

Aktív témák