Aktív témák
-
igazság?
csendes tag
válasz
azigazforest #2458 üzenetére
Sajnálom kedves Forest, de úgy érzem, a szövegkörnyezetből kiragadott mondatok "megmagyarázásával" nem érvelsz, hanem belekötsz minden szavamba, így erre a konkrét kérdésre válaszolj:
-Mit jelent számodra a tanácsadó és az üzletkötő fogalma?
A Te írásaidban is keveredik ez a két fogalom!!
Úgy értelmezem, amíg a terméket bemutatjátok, addig tanácsadóról, az ajánlat aláírása során már "csak" üzletkötőről beszélhetünk?
Az üzleti beszélgetéskor egyértelműen a tanácsadó(üzletkötő?)felelősségéről beszélhetünk,amíg bemutatja a terméket: mennyit és mit mond el az ügyfélnek!Az ügyfél ez alapján dönt!!
-A képzésekről:sajnálatos módon NAGYON jól ismerem a rendszerét, a színvonalát, az akadémiát! Szándékosan írtam kisbetűvel!
-Igen, van több olyan szakma, ahol előbb nem 2-3 napig, hanem 4-5 évig kell tanulni , majd továbbképzések követik!
-Az említett volt Bnetes nem volt a mesterem, mert én nem dolgoztam soha a cégnél!
Igaz, nem volt Bnetes sztár, "csak" a cég legjobb üzletkötője! Az ő példáját azért említettem meg, mert úgy lehetne visszahozni a szakma becsületét, ahogyan Ő dolgozott és odafigyelt az ügyfeleire!!
Várom a kérdésemre a választ!
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- E-roller topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion go
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest