Hirdetés
Aktív témák
-
bvictory
újonc
Kedves ungawa (és Josh)!
Én dolgoztam a Btrokernetnél és amit leírtál, nem éppen fedi a valóságot. Először is jutalék rendszer elég bonyolult, nem igazán lehet kijeélenteni, hogy ennyi és ennyi %-ot kapsz. Első körben kb. 10%, de ez egyre nő és vannak különböző motivációs utak, tárgyak, stb. Ha odateszed magad, nagyon egyszerű az előrelépés.
Mivel ez egy független tanácsadó cég, az a lényege, hogy magának a brókernetnek fizetnek a biztosítók, bankok a behozot üzletekért és a Brokernet fizeti ki a saját embereit egységesen(vagyis engem, téged). Tehát szó nincs arról, hogy ha én az ügyfélnek pl. unigua-s megoldást javasolok és nem aviva-sat akkor én x%-al többet kapok. Pontosan azért van ez így kitalálva, hogy az ügyfélnek valóban azt ajánljuk ami neki a legmegfelelőbb.
Nagyjából ennyit szerettem volna leírni, hogy egy picit világosabban lássátok.
Egyébként Josh, ha rám hallgatsz akkor a Brokerneten belül a Palladiumhoz mész mert itt sokkal jobbak a fizetési feltételek mint magánál a Brokernetnél és egyszerűbb is az üzletkötés.
Ha esetleg kérdésed van szívesen segítek!
További szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Socket AM4
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i7-4GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest