- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Steam Deck
Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Egyik hawerom brokernetes ügynök, vagy hogy mondjam. Kérte, hogy menjek el vele egy találkozóra (akkoriban kezdte), ott lesz egy úriember, aki régebben benne van, ő egyengette a barátom útját a kezdetekben, és ők ketten kidolgozan nekem egy befektetési lehetőséget. Elmondták, hogy olyan hitel és befektetés opciókat tudnak nyújtani nekem (is), amiket én mint kisember közvetlenül bankoktól/biztosítóktól nem fogok megkapni. Én már ezt se értettem, hogy ha van jó kínálata egy pénzügyi intézménynek, akkor azt miért jó neki, hogy nem adja csak úgy oda nekem. Szóval az én opcióm az lett, hogy fizessek be minden évben 500.000HUF-ot egy számlára, 20 éven keresztül folyamatosan. Tegyek le róla, hogy a 20 év során hozzá fogok férni, vagy csak bukóval, és majd 20 év múlva a kínai piacon többszörösét fogja érni a pénzem amit beraktam. Sajnos 20 évre a barátom nem tudta garantálni, hogy foglalkozik a befektetésemmel, de biztosítottak arról, hogy nem marad felügyeletlenül a pénzem. Egy kiragadott ábár mutattak nekem, hogy a görbe hogy megy felfelé, x - y évek között. Egyszóval ez a múlt. Dehát az a görbe nem csak felelé mehet... Szóval mit kell még tudni ezekről a 20 éves befektetésekről? Igazából nem vágtam bele, mert nincs rá anyagi lehetőségem, csupán érdekel ez a téma, hogy tényleg akkora jó vagy sem, mert eme barátom ódákat tudna zengeni, hogy milyen jó dolog ez. Miket nem mondtak el?
Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- További aktív témák...
- Xbox Astral Purple + wireless adapter / 1 év magyar gari még
- be quiet! Straight Power 11-850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység
- Ultron RealPower Eco Silent 600W ATX 80+ Bronze tápegység
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb