Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
A körülöttük spawn-oló ellenfelek likvidálása.
Én azt vettem észre, hogy nem mindig karnak spawn-olni... Simán elmegyünk a láda mellett 2x, én megállok a menübe baxtatni valamit és egyszer csak jön a DAM...
De kétségtelenül ez nyitja, mert mikor az utolsó is megfirgel, zöldre vált a lánc. Le se esik amíg oda nem mész, szépen világít, hogy lásd: zöld.
sz: A ládát rejtő puzzle-ök nem láncot nyitnak, hanem átlátszó erőtereket. -
Peace
nagyúr
De jó.....
Mi megöltük tegnap úgy 10szer, de semmi. Majd próbálkozom még. Meg lehet átváltok cicás ágra, mert jópofák a lövöldözős klónok ugyan, de csak amíg élnek.
Rátoltam 5/5-re, hogy csökkenjen a CD minden gyilkolással, de így is fájdalmasan lassan pörög ki. Bár a cica meg nem érné el a repkedő és plafonra ugráló ellenfeleket...nehéz kérdés. -
Daelion
őstag
Nekem kb 1100 órám van BL 3-ba de itt is úgy elment majdnem 4 óra, hogy nem vettem észre.
'Sajnos most menni kell aludni de holnap direkt szabin vagyok
'
Hardon megyek én is mert hát mondom BL 1 első nap óta játszom csak ismerem már annyira a játékot de ja ezen az alacsony szinten biztos nem lehet csak úgy ész nélkül rohanni előre mint régebben.Majd azért end game szinten kíváncsi leszek, hogy milyen nehézség lesz meg mennyire fognak panaszkodni miatta esetleg és lesznek-e változtatások. 'BL 3-ban ilyen téren több balance patch is volt mire eljutottak a végleges verzióhoz'
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kozben akar arcon csapom a levegoben egy kessel a masikat.

Mi megöltük tegnap úgy 10szer, de semmi. Majd próbálkozom még. Meg lehet átváltok cicás ágra, mert jópofák a lövöldözős klónok ugyan, de csak amíg élnek.
'