Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Jó kis küldi volt, a választható cuccok viszont mind kuka.
-
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ohh hát ez ugyanaz a boss, mint a rakétás hátizsák. Minden színben dobhatja vagy csak lila a kés?
-
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Köszi! Ma esett végre egy kés, erre nem crit-es.
-
Peace
nagyúr
Ez a tetves rakétás pajzs normálon is esik a boss-ból? Vagy csak hard?
-
Peace
nagyúr
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Na ez remek hír!
Nem rosszak egyébként a klónok, én csak a távolságiakat használom. Múltkor szólóban már röhögve levertem velük egy boss-t, alacsonyabb szinten meg folyamat kinyírtak a buborékos boss-ok. Szóval valamennyit segített aza pár skill pont.
Lehet ki kéne próbálni a kaszásokat is, csak ott szerintem sok idő elmegy azzal, amíg az ellenséghez érnek... -
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Menő!
Mondjuk az is komoly, hogy asszem 27-es vagyok, de szinte semmit nem haladtam a sztorimmal, mert folyamat becsatlakozok valakikhez, akiket épp látok online. Lehet majd 50-en foglalkozok a kampánnyal. Pedig általában úgy vagyok, hogy a történet érdekel és ha az megvan, akkor lépek is kifele. De itt egyelőre FUN másokkal gyilkolni. -
Peace
nagyúr
De jó.....
Mi megöltük tegnap úgy 10szer, de semmi. Majd próbálkozom még. Meg lehet átváltok cicás ágra, mert jópofák a lövöldözős klónok ugyan, de csak amíg élnek.
Rátoltam 5/5-re, hogy csökkenjen a CD minden gyilkolással, de így is fájdalmasan lassan pörög ki. Bár a cica meg nem érné el a repkedő és plafonra ugráló ellenfeleket...nehéz kérdés. -
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor nekem hétfőn frissült, ment is a Steam-ben a csík. De tegnap semm iilyen nem történt, csak egy gyanús újraindulás és DOS ablak. Mind1, második indításra visszaállt a régi rend.
-
Peace
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Nekem iszonyat furát csinált a játék amúgy tegnap, amit egész 7végén nem. Bejött a menü, majd magától kilépett, feljött egy DOS ablak, lefutott valami fél másodperc alatt, majd magától újraindult. Na most innentől a pár másodperces shader végigpörgetés megint 1%-onként mászott fel. Becsatlakotam máshoz játékba és minden egyes teleportálásnál shadert kezdett számolgatni piszok lassan.
Azt hittem hülyét kapok, mert ez 7végén ugye pár másodperc volt a játék indulásnál is és teleportálásnál is. Aztán vacsiztam egyet és újraindítottam a játékot géprestart nélkül. És ezúttal már ismét tökéletesen pár sec volt a shader számolgatás és a teleportálás is, pedig újra multiztam. Nem tudom mi lehetett ez, nem frissítés, mert az 2 napja volt utoljára....... -
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Azt csinálom mindig, hogy azzal tolom, ami elsőre tetszik és FUN-nak tűnik. Aztán mivel egész nap az irodában senyvedek, elkezdek videókat nézni build-ekről és csak pislogok. Jól jönne 2 hét szabi!
-
Peace
nagyúr
válasz
Sunrider987
üzenetére
Hamisítvány vagyok?
Értem amúgy mire célzol. Én csak lenyomtam a BL2 és 3 kampányokat, sose toltam multiban vagy endgame tartalmat. De nekem ez iszonyat brokennek tűnik. Első végigjátszáshoz én a minyonokat tolom most. -
Peace
nagyúr
[link] Teljesen elmebeteg Vex build, ami 1 lövéssel semmisíti meg a boss-okat.
Tuti patch-elni fogják, mert ez nem normális. -
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Igen. Beszéltük is, hogy DLSS és FG nélkül nincs élet. Ezt valaki vagy elfogadja vagy lehet sírni. Nem úgy fest, hogy belátható időn belül meg tudják majd oldani erőből natívban az ilyen igényű játékok futtatását. Nem véletlen mentek el ilyen irányba. Majd talán egyszer eljutunk oda is.
-
Peace
nagyúr
Engedd el.
Mindig felbukkan legalább egy jómadár, aki az öklét rázza és az évekkel ezelőtt beégett saját elképzeléseit hangoztatja és mindenki más véleményére negatív hangnemben reflektál. Jól ismerem a típust sajnos, 25+ éve fórumozom.
Nyilván számtalan játék jelent meg botrányos technikai állapotban és optimalizálatlanul az elmúlt években, rohadtul ki is akadtam ilyen esetben. De ha valami badass grafikán gyönyörűen hasít mindenféle FPS bezuhanás vagy indokolatlan szaggatás nélkül, akkor az szerintem minden, csak nem botrány. Aki pedig a múltban ragadt és nem fogadja el, hogy sajnos az esetek 70-80%-ában a DLSS+FG már abszolút szükséges, az vegyen 5090-est és reménykedjen, hogy ezen funkciók bekapcsolása nélkül menni fog a játék és megoldja a kártya nyers erőből. Spoiler: Nem fogja. A.I. által generált képkockák és felskálázás, jelenleg ez az irány. Vagyis már 3 éve, nem új keletű.
-
Peace
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
4K?
Nálam 1440p-n 80-110 FPS badass grafikán DLSS Quality+FG. Féltem, hogy gondok lesznek, mert szétsírták a netet, de gyönyörűen fut. 5600X+4070Ti 12GB+32GB
-
Peace
nagyúr
Hiába állítom be, hogy a fegyvereket DPS szerint rendezze, minden inv megnyitásnál visszaáll gyártó szerintire. Ezt hogy lehet fixálni? Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert tegnap 3-an nyomtuk, amikor ezeket tapasztaltam.
Nem rosszak egyébként a klónok, én csak a távolságiakat használom. Múltkor szólóban már röhögve levertem velük egy boss-t, alacsonyabb szinten meg folyamat kinyírtak a buborékos boss-ok. Szóval valamennyit segített aza pár skill pont.
Lehet ki kéne próbálni a kaszásokat is, csak ott szerintem sok idő elmegy azzal, amíg az ellenséghez érnek...
Értem amúgy mire célzol. Én csak lenyomtam a BL2 és 3 kampányokat, sose toltam multiban vagy endgame tartalmat. De nekem ez iszonyat brokennek tűnik. Első végigjátszáshoz én a minyonokat tolom most.
Egy lassúbb tempójú single játéknál tökéletesen megelégszem egy fix 60-al is.