Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Randyt én már BL 1 után elkezdtem ignorálni, nem is értem ezeket a beszólásokat hogy ha szeretem a BL játékokat akkor biztos a talpnyalója vagyok.
Nem Randy fejlesztette a játékokat és suttyó főnökök meg minden cégnél előfordulnak sajnos. 'Aki melózott már üzemben/gyárban mint én az nagyon is jól tudja ezt..'
Soha nem tudta a pofáját befogni ez kb köztudott, hogy elég zakkant de persze csak ez miatt nem fogom megutálni a BL szériát mert maga a játék viszont jó.Szerencsére nekem még most sincs semmi gond így ~17 óra játék után sem, minden stabil.
Minimapra rakd be az enemy radart, nem valós minimap de szerintem sokat segít így kényelmi faktorba.
Maga az open world meg hát ja szokni kell én is csak azért vagyok el vele mert az utóbbi években játszottam pár ilyen stílusú játékot azt már valamennyire megszoktam még ha nem is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Assetto Corsa EVO
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest