- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Randyt én már BL 1 után elkezdtem ignorálni, nem is értem ezeket a beszólásokat hogy ha szeretem a BL játékokat akkor biztos a talpnyalója vagyok.
Nem Randy fejlesztette a játékokat és suttyó főnökök meg minden cégnél előfordulnak sajnos. 'Aki melózott már üzemben/gyárban mint én az nagyon is jól tudja ezt..'
Soha nem tudta a pofáját befogni ez kb köztudott, hogy elég zakkant de persze csak ez miatt nem fogom megutálni a BL szériát mert maga a játék viszont jó.Szerencsére nekem még most sincs semmi gond így ~17 óra játék után sem, minden stabil.
Minimapra rakd be az enemy radart, nem valós minimap de szerintem sokat segít így kényelmi faktorba.
Maga az open world meg hát ja szokni kell én is csak azért vagyok el vele mert az utóbbi években játszottam pár ilyen stílusú játékot azt már valamennyire megszoktam még ha nem is kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest