- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
köszi

bár utolsóra azt írja nekem, hogy már redeemed
-
Debilon
addikt
még most is működött
-
Debilon
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
jaja, köszi

-
Debilon
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
hm.. azt írja hogy lejárt vagy már felhasználták a PC-sre
-
Debilon
addikt
ha valakit érdekel a yuplay-es season pass megy a yuplay-es BL2-vel, a worldwide verzió DLC listájában is benne van (ebből gondolom hogy megy)
-
Debilon
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
thx a PC-sért
-
Debilon
addikt
ehh.. az az én bajom, hogy nagyon lassan haladok, nem nagyon van időm nyomni, ha esetleg valaki nagyon lassan halad, és coop-olna, (vagy most kezdi) én lvl 2 vagyok csak

nagyobbakhoz érdemes bemennem? vagy aránytalanul megkönnyül a game, és az erősebbek szintjéhez igazítja az ellenfelek szintjét+jobb loot mint az 1-ben?
-
Debilon
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
én is onnan vettem szerintem, ez international verzió, nem oroszul van és megy remekül
online play is.. nem kellett trükközni, (VPN vagy egyebek) steam kapásból elfogadta a kulcsotvolt egy kis gebasz oroszoknál, régió lock ból (csak oroszokkal tudtak játszani az oroszok senki mással, csak orosz nyelv volt a játékban) ezért náluk akinek volt helyi verzió automatikusan a 2K odarakta az international-t.. nálam is a RU és a normál verzió jelenik meg steam-ben
elvileg DLC-k is mennek (jövő hónapban egy season pass-t bekockáztatok majd)
-
Debilon
addikt
játékban van olyan lehetőség, hogy kiíratni FPS-t?
-
Debilon
addikt
tegnap óta nekem is megvan, igaz sima verzió, semmi plusz nem volt hozzá, csak a borderlands 1 mentésemre adott valami face és skina packot, időm még nem nagyon volt, csak belekezdtem, egy berzerkert választottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Logitech G29 Driving Force szett és Playseat Szimulátor cockpit - Evolution Black ActiFit eladó
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest