- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ujlakany1993
üzenetére
én nagyon sokat szenvedtem vele, mire lvl72-n megcsináltam. négyszer vagy ötször volt olyan, hogy már csak 15-20% volt a healthje, és elintézett. amikor végre sikerült, akkor is bőven benn jártam a FFYL-ban.
és igen, Edem05 tippje spot on, természetesen dexiről van szó, és az ő 600 milliárd healthjéről (ez 72-es szint, OP8-on majdnem a triplája). végigdaráltam, és ünnepélyesen megfogadtam, hogy soha, de soha többet

(#9658) BomiBoogie: ez szubjektív, de szerintem maga a digistruct peak elég jó motiváció. egy büdös nagy paraszt volt, aki a wave-eket tervezte, más szóval van benne bőven kihívás, több játékosnak is. egyedül nekem a 6-os már nagyon fájdalmas volt, de össze lehetett hozni. 4 játékossal viszont rohadt jó.
(#9661) dioka7: terramorphusnál nincsenek különösebb trükkök, nagy tűzerő kell, hosszan kell túlélni, és számos apróság tud segíteni. [Prolixus] esszéjében van egy csomó, én még annyit tennék hozzá, hogy ha nagyon jól céloztok, akkor interfacert érdemes vinni, ha kevésbé, akkor haroldot. a slaget egy pillanat alatt ledobja magáról, ezért a slages bouncing betty gránát, esetleg az antagonist pajzs hatékony kiegészítő. végül, terrához halál után vissza lehet menni, ezért 3 vagy 4 játékossal sokkal könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest