Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
SPOILER
A Norfleet-ben azt szeretem, hogy olyan ellenséget is le lehet vele szedni, amit nem látok, vagy térdelő helyzetből, utolsó esélyként szoktam bevetni. Nekem bevált, főleg a rocket speed-es változat. Ahogy Te is írod, nálam is mindig kéznél van.
Az új dlc-ben a repülő robotok ellen is rendszeresen bevetettem, mégpedig úgy, hogy megvártam, míg közelebb jött és elé lőttem a földre. Általában egy lövés elég (Bee-vel..) volt.
Amúgy, ha csak egy fegyvert lehetne használni, akkor biztos, hogy a Harold lenne.
Amikor anno először kipróbáltam, nem találtam valami jónak, mert ugye nem pontos, lassúak a lövedékei... De azután, ahogy kipróbáltam Salvadort, a Harold + E-tech tüzes Maliwan smg kombinációjával, Bee pajzzsal, szinte mindig kéznél volt, és van.
Az új dlc-t Maya-val játszottam végig, és sokat használtam az Evolution és az Antagonist pajzsokat is.
Az Evo mellé legendary Nurse class mod-ot és egy Heart of the Ancients relic-ket pakoltam [link] - általában sati demage növelős változattal, az Omen miatt... A Harold így is hatásos volt...Az Antagonist mellé Legendary Siren class mód és Skin of the Ancients relic. Gránát mód vagy a Quasar, vagy az a "legálisan" módosított slagos transzfúziós x16-ost, aminek a kódját már leírtam.
Ezek után a Bee már nem is hiányzott...Ez egy elég combos összeállítás így, amit legálisan nem tudom mennyi idő alatt lehetne kifarmolni, de ahogy bunfi fórumtárs is megírta: minek vannak a fegyverek, ha nem használjuk őket...?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest