Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Norfleet egy elég hülye fegyó...nem jöttem rá a metódusra,de a blast radiusa nagy,és néha irtó nagyot sebez,néha alig valamit,hol kihúz a Flight for life-ból,hol nem...
Egy tipikus cucc,amit nem tudok hová tenni.
Viszont mindig bentvan,hogy adott esetben elsüthessem,mint utolsó reményt,igaz akkoris kérdéses dolog,mert van,hogy rajtam semmit nem sebez láb elé lőve sem,viszont van,hogy hiába jövök vissza,de újra ledob Flightbe,és persze ellenség már sehol.
Szóval kábé ennyire jó.
Bossok ellen sem jó semmire igazán,bizonyos buildekkel lehet 1 lövéses akciót csinálni,de hol bejön,hol nem az is.
Jobb a Harold pisztoly,az mindig aprít,csak legyen a közelben ellen és lőszer,értem is,miért csinálták ekkora "szórásúra",mert amúgy gyerekjáték lenne minden Bee nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest