- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Notebook hibák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jópáran panaszkodnak gearbox fórumon is a fostaliga drop miatt. Elképzelésem sincs, hogy a jelenlegi drop mellett hogyan lehet a legendary-kat összevadászni.
De nekem még mindig a lvl 50-es plafon a legjobban fájó pont az egész játékban. Azon túl, hogy nincs pt3 normális pt2 sincs, hiszen már a felénél megvan a max szint. Sokan mondjátok, hogy akkor túl sok skill lenne használható. Erre is egy valag megoldás lenne, pl. lvl 50 fölött 2-3-4 szintenként 1 skill pont ami méginkább motiválná a kari fejlesztését. Vagy lvl 50 felett csak akkor lehetne újabb skill pontokat felhasználni ha az egyik skill tree ki lenne maxolva. Vagy mindegyik skill tree-nek az utolsó 3 skill-je lock-olva lenne és csak akkor nyílna meg ha eléred a lvl70-et és csak egy skill tree bonus skill-jeit tudod unlockolni. Vagy lvl 50 fölött a meglévő skill-eket lehetne 10-ig fejleszteni, class moddal max 15-ig. És akár mindezek kombinációja. Szóval a lehetőségek végtelenek.
Ha lenne 4-5 pt és 100-150 szint
folyamatos fejlődési lehetőséggel (és normális droppal) én akár egy kariba 1000 órát is beletennék. Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy dolog lenne lvl 150-ig felskálázni az ellenfeleket. Az se igazán kellene, hogy teljesen újfajta külsőt kapjanak, elég lenne ha minden pt-ben más színű lenne a ruhájuk, páncéljuk 
Tesco-Zsömle #3992: Bloodshot Stronghold az egyik kedvenc pályám, nagyon szivatós, de én ezt szerettem benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
folyamatos fejlődési lehetőséggel (és normális droppal) én akár egy kariba 1000 órát is beletennék. Nem hiszem, hogy olyan baromi nagy dolog lenne lvl 150-ig felskálázni az ellenfeleket. Az se igazán kellene, hogy teljesen újfajta külsőt kapjanak, elég lenne ha minden pt-ben más színű lenne a ruhájuk, páncéljuk