-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Szóval a Vladof nagyon tetszik, de túl magas a tűzsebessége... Néha, főleg miután valakit megöltem és célba veszek valami mást, a megemelkedett és amúgy is magas tűzsebesség miatt néha ellövök pár skulót a semmibe...szerencsés esetben találnak, de ne vagyok 100%-os
Annyi azért nem vagyok eleresztve töltényekkel 1-1 hosszabb küldetés esetében. Amúgy nagyon tetszik a megjelenése és a hangja, szal emeli a játékélményt és ez nekem nagyon tetszik, meg a tűzsebesség is jó lenne, ha nem gyorsulna be a skillek miatt... Azért ennél nagyobb bajom sohase legyen 
ui.: az alien Malivan sniperek azért nem tetszenek, mert 2 golyót esznek egy lövésre és annyival nem sebeznek nagyobbat...ok, elpattannak és sebeznek mást is, de ennek vajmi kevés az esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi azért nem vagyok eleresztve töltényekkel 1-1 hosszabb küldetés esetében. Amúgy nagyon tetszik a megjelenése és a hangja, szal emeli a játékélményt és ez nekem nagyon tetszik, meg a tűzsebesség is jó lenne, ha nem gyorsulna be a skillek miatt... Azért ennél nagyobb bajom sohase legyen