- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Szombat este játék alatt kékhalállal elszállt a gépem és 10 órányi mentésem odalett. Lvl 42-ről kezdhettem újra lvl 39-től. Roland kiszabadítása után jártam és visszakerültem Firehawk kiszabadításáig. Nem kicsit voltam ideges. Az összes jó cuccom odalett, azt is amit golden key-el szereztem, pedig az volt addig az ultimate fegyver minden helyzetre. Szóval ellőttem 6 arany kulcsot de csak vackokat adott, összesen egy darab smg volt használható. Azóta már lvl 44 vagyok és visszatápoltam magam, automatákból és küldikből sokkal jobb dolgokat kaptam mint a ládából. Szerintem nagyon lutri milyen szériát fog ki az ember a golden chest-ből, de annak én sem látom sok értelmét, hogy túlzottan megkönnyítse a játékmenetet. Sokkal nehezebbnek gondoltam egyébként pt 2-t, az elején az is volt, aztán könnyű lett, a küldik 1-3 szintel alattam voltak. Viszont most Fink's Slaughter House-ban az első körrel is megizzadtam, azonos szintű ellenfelek jöttek, Fridge-be csak benéztem ott meg egy szinttel magasabbak voltak. Ez jónak ígérkezik.
Erdei88: Eridium Blight-ban voltatok fenn a bal felső sarokban? Ahol a pallókon és a láván kell átugrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest