- Házimozi belépő szinten
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát mer' úgy tűnt
Azt vettem ki a szavaidból, hogy alapból Salvador a legdurvább, de mindenkit fel lehet hozni hasonló szintre megfelelően elborult buildekkel - sztem meg Salvador előnye "odafenn" is megmarad.
Joltzot meg szeressük, szimpatikusan elmebeteg
(#12918) dioka7: a corrosive cloudról érdemes tudni, hogy eredetileg szart sem ért - valami nagyon késői patchben tolták meg, úgyhogy az ittlakók többsége nem is nagyon játszott úgy Mayaval, hogy azt érdemben használta volna. A converge skill viszont nekem is a kedvencem - nem csak eredményét tekintve, hanem vizuálisan is

Boss-ok alatt inkább a raid bossokat értem, mint a játék közben előforduló macskajancsikat.(#12919) Amartus: igen, emlékszem mit műveltetek ketten OP7 vége felé - gyakorlatilag munkanélkülivé vált a gunzerkerem

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt vettem ki a szavaidból, hogy alapból Salvador a legdurvább, de mindenkit fel lehet hozni hasonló szintre megfelelően elborult buildekkel - sztem meg Salvador előnye "odafenn" is megmarad.